Юна дружина Романа Сасанчина поскаржилася на недугу, яка більше не дає нормально жити: “Дихати боляче”

Роман Сасанчин минулого року вчинив, як справжній чоловік. Він одружився з дівчиною, яка носила під серцем його малюка. І тепер ця молода родина з головою поринула у світ дорослих справ та проблем.

Роман та Іванна Сасанчини вразили всіх прихильників шоу-бізнесу. Вони одружилися, коли їм ще не виповнилося і 20-ти років. Проте, навіть у такому юному віці вони довели і показали всім, що таке справжнє кохання, гідне ставлення один до одного.

Та сімейне життя виявилося далеким від ідеалу. Вирішення побутових проблем, початок спільного ведення господарства, народження дитини, війна та евакуація — все витримало молоде подружжя. Втім, такі події завжди несуть відбиток на самопочуття людини.

Нещодавно Іванна поскаржилася у сторіз, що занедужала. Погано почуває себе вже не перший день не може зрозуміти, що ж з нею відбувається. Блогерка показала, що має чималу температуру, а ще поділилася дивними симптомами:

“Дихати боляче”, — поділилася бідою дружина Сасанчина.

Юна дружина Романа Сасанчина поскаржилася на недугу

Рятує себе дівчина народними засобами і намагається більше відпочивати. Дійсно, їй доводиться тягнути немало на собі. Окрім догляду за дитиною, декрет для молодої зовсім не схожий на курорт. Вона порається по дому, плекає крихітну донечку та активно розвивається у різних сферах. Окрім блогінгу та реклами у сторіз, вона пробує себе у б’юті-індустрії. Займається Іванна нарощуванням волосся. Виходить відмінно, а відбою від клієнток просто немає.

Дружина Сасанчина показала маленьку донечку
Юна дружина Романа Сасанчина поскаржилася на недугу

Відомо, що навесні молода матуся вирушила закордон, аби не ризикувати безпекою своєї дитини. Ходили навіть чутки, що Роман взагалі планує розлучатися зі своєю обраницею. На щастя, плітки не підтвердилися, а дружина за першої ж нагоди повернулася додому.

Нагадаємо, що Сасанчин був фаворитом Тіни Кароль під час участи у музичних проєктах. Подейкують, що саме він надихнув поп-діву написати патріотичну пісню про Україну, а згодом і знявся у її кліпі. Проте, далі зірки співпрацювати не стали.

Схожі статті