Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Вайкуле з Латвії: вся в чорному, в хустці і з окулярами

Відомий український виконавець Андрій Данилко оприлюднив нові фотографії з Латвії та сколихнув мережу спільним кадром з онкохворою Лаймою Вайкуле.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко з самого початку повномасштабної війни на території України активно підтримував співвітчизників і навіть давав концерти у бомбосховищах, які носили суто характер громадської позиції. У артиста конфлікт з російською федерацією вже багато років. Тому артист у вельми грубій формі висловивлювався вже з 24 лютого, адже знав, як спілкуватися з окупантом.

Проти російської агресії виступила і Лайма Вайкуле, яка на превеликий жаль, півроку тому повідомила про те, що в неї знову онкологія. Нагадуємо, що в 20 років тому артистка вже поборола рак.

До Лайми Вайкуле повернулася онкологія
Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Лаймою Вайкуле

Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Лаймою Вайкуле

Нещодавно Андрій Данилко разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь рушив у гастролі Прибалтикою з метою зібрати кошти для України. Зовсім не дивно, що у цій поїздці він мав можливість побачитися зі своєю подругою Лаймою.

Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі спільний кадр та вразив виглядом зірки. Не дивлячись на чорну хустку, темний образ та окуляри, Вайкуле продовжує випромінювати потужну енергію.

Навіть у настільки непростий для суспільства і для неї особисто час, Лайма продовжує слідкувати за своїм стилем, поводиться і виглядає, як справжня леді і збирає захоплені погляди.

Також варто відмітити, що Андрій Данилко вперше відмовився від костюмів Вєрки Сердючки і перед латвійцями виступав у чорному костюмі. Такого ж принципу дотримувалася і його партнерка Інна Білоконь, яку для більшості глядачів важко впізнати без образу. Але публіка залишилася дуже задоволеною.

Схожі статті