Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Вайкуле з Латвії: вся в чорному, в хустці і з окулярами

Відомий український виконавець Андрій Данилко оприлюднив нові фотографії з Латвії та сколихнув мережу спільним кадром з онкохворою Лаймою Вайкуле.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко з самого початку повномасштабної війни на території України активно підтримував співвітчизників і навіть давав концерти у бомбосховищах, які носили суто характер громадської позиції. У артиста конфлікт з російською федерацією вже багато років. Тому артист у вельми грубій формі висловивлювався вже з 24 лютого, адже знав, як спілкуватися з окупантом.

Проти російської агресії виступила і Лайма Вайкуле, яка на превеликий жаль, півроку тому повідомила про те, що в неї знову онкологія. Нагадуємо, що в 20 років тому артистка вже поборола рак.

До Лайми Вайкуле повернулася онкологія
Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Лаймою Вайкуле

Андрій Данилко поділився знімком з онкохворою Лаймою Вайкуле

Нещодавно Андрій Данилко разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь рушив у гастролі Прибалтикою з метою зібрати кошти для України. Зовсім не дивно, що у цій поїздці він мав можливість побачитися зі своєю подругою Лаймою.

Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі спільний кадр та вразив виглядом зірки. Не дивлячись на чорну хустку, темний образ та окуляри, Вайкуле продовжує випромінювати потужну енергію.

Навіть у настільки непростий для суспільства і для неї особисто час, Лайма продовжує слідкувати за своїм стилем, поводиться і виглядає, як справжня леді і збирає захоплені погляди.

Також варто відмітити, що Андрій Данилко вперше відмовився від костюмів Вєрки Сердючки і перед латвійцями виступав у чорному костюмі. Такого ж принципу дотримувалася і його партнерка Інна Білоконь, яку для більшості глядачів важко впізнати без образу. Але публіка залишилася дуже задоволеною.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.