Чоловік, який існує тільки на словах: як виглядає обранець Алли Мазур, від якого вона народила єдиного сина

Знаменита українська телеведуча, журналістка та редакторка Алла Мазур руками приховує правду про свій сімейний статус та батька своєї дитини.

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур відноситься до розряду тих зірок, які усіма силами намагаються приховати правду про особисте життя, і в них це виходить. На перший план вона намагається поставити свою професійність, і саме завдяки цьому досягла неймовірних висот у журналістиці.

Алла Мазур після онкохвороби
Як виглядає обранець Алли Мазур

Як виглядає обранець Алли Мазур

Але насправді у Алли Мазур є син-підліток Артем. Звісно, хлопчик з’явився від стосунків з чоловіком, імені якого телеведуча жодного разу не називала. Втім, ряд українських ЗМІ вважає, що насправді журналістка давно знаходиться у шлюбі з Робертом Опалеником — редактором української платформи новин ТСН, а також сірим кардиналом компанії.

Ці чутки з’явилися не просто так, адже колег часто помічали разом не тільки у робочому просторі, але й на світських заходах.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Як виглядає обранець Алли Мазур

Ба більше, Роберт Опаленик якось розповів журналістам про свою дружину і заявив, що вони багато років працюють разом. Тобто саме серед співробітників програми новин ТСН десь є його благовірна. Під образ Алли Мазур підпадають і інші характеристики, якими поділився з журналістами Роберт.

“Дружина і я – пристрасні читачі. У нас різні смаки – тож і бібліотек фактично дві. І в цьому хитрість, бо я читаю і те, до чого б моя рука сама не потягнулася. Естетичний модерн і найекстремальніші літературні експерименти, після позитивного відгуку дружини (до речі, ми все життя працюємо разом) ковтаю з легкістю”

Втім, у тому ж інтерв’ю він заявив, що в нього декілька дітей. Але насправді Роберт міг перебувати у декількох шлюбах, тож у цій версії немає протиріч.

Схожі статті