Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля, яке приховувала багато років: давно є про кого дбати

Відома українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу зі знанням про маленького улюбленця, який з'явився у неї близько 6 років тому.

Фанати української співачки Насті Каменських постійно мріють почути від неї про майбутнє поповнення. Артистка прекрасно знає, що таким чином її шанувальники проявляють любов, адже більшість вважає, що народження дитини — це найбільше щастя, яке трапляється у житті.

Не так давно у мережі знову почалися чутки про цікаве положення артистки, адже декілька разів вона засвітила округлий животик, який може свідчити про її вагітність. Але Каменських не тільки спростувала новину, але й пообіцяла, що одразу розповість фанатам, якщо буде чекати на дитя.

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

А поки що артистці є про кого піклуватися. Так, окрім коханого чоловіка у житті Насті Каменських є прекрасна мила собака Мімі породи бішон-фрізе. У сім’ї малятко з’явилося приблизно 6 років тому. Як з’ясувалося пізніше, майже у той самий час, коли Настя Каменських вийшла заміж за Потапа на таємній церемонії в Лас-Вегасі.

І хоча песик належить Насті Каменських, Потап все більше і більше до неї прив’язується. Маленька навіть спить зі своїми хазяїнами. Тваринка постійно облизує обличчя продюсера, а він робить вигляд, що йому це не подобається, підставляючи собачці щоки.

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне маля

Також варто відзначити, що свою улюбленицю Настя Каменських показує дуже рідко. Наприклад, за останні півроку кадри з Мімі майже не з’являлися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Що вже і казати про Потапа, який взагалі ніколи не показує маленьку пухнасту красуню у своєму мікроблозі?

Схожі статті