Оля Полякова розповіла про подружню зраду чоловіка та бажання розлучитися з ним: “Не хочу ділити свій будинок”

Відома українська співачка Оля Полякова завжди намагалася бути максимально щирою зі своїми фанатами, тому навіть про свої гріхи вона розповідає і пояснює, чому вчинила так чи інакше.

Знаменита українська співачка Оля Полякова досить давно розповіла в інтерв’ю про те, що зустріла свого майбутнього чоловіка Вадима Буряковського, коли він був одруженим.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова розповіла про зраду чоловіка та бажання розлучитися з ним

Артистка стала його коханкою, але одразу ж затребувала, щоб він розірвав дружини стосунки зі своєю обраницею і зруйнував любовний трикутник. Про це знаменитість розповіла журналістам програми “Зірковий шлях”.

Подружня зрада, яку вчинив бізнесмен Олю Полякову не збентежила. Ба більше, співачка довіряє своєму коханому понад усе.

Оля Полякова розповіла про зраду чоловіка та бажання розлучитися з ним

Проблема, яка перетворилася у справжню кризу для зіркового шлюбу полягала в зовсім іншому: свого часу бізнесмен збанкрутував, і співачка мала взяти на себе фінансове благополуччя своєї родини. Доходило навіть до того, що артистка сідала разом з Вадимом за стіл та планувала розлучення.

Оля Полякова розповіла про зраду чоловіка та бажання розлучитися з ним

Тим не менш, пара знову і знову приходила до рішення, що цього не варто робити. Про це Оля розповіла у програмі “Дорослі дівчата”.

“Не хочу ділити свій дім. Тому що це складна структура. Ми коли лаємося, починаємо говорити: “Давай розлучимося”. Кажу: Давай! Що робити будемо? Давай сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося”. У результаті він мені каже: “Я піду і залишу тобі все”. Я відразу кажу: “Як можна кинути таку святу людину?”

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова зізнавалася, що більшість нерухомості належить їй. Артистка відмовляється інвестувати у житло, яке їй не належить за документами, і втім розподіл майна все одно її лякає.

Схожі статті