Тіна Кароль натякнула на вагітність: поп-діва обідає цукерками з огірками та купує дитячі речі (ФОТО)

Тіна Кароль почала активно вести свій канал у популярній мережі Тelegram. Там вона ділиться останніми подіями життя та просто знімає розважальні відео для прихильників. Проте кілька публікацій викликали особливу цікавість у фанатів.

Тіна Кароль. Ця яскрава співачка пережила непростий період життя. Зірка поховала у дуже молодому віці свого коханого, свою половинку — Євгена Огіра. Вони прожили у шлюбі лише 5 років. Пара встигла народити дитину. Синочка назвали Веніаміном.

Та навіть після того, як поп-діва втратила найбільшу любов у житті, вона не перестала вірити, що все ж таки зможе зустріти ще одного особливого для неї чоловіка і подарує йому дитину. Про плани на свою другу вагітність знаменитість розповіла Каті Осадчій.

А ось Огір-молодший переживає через майбутнє поповнення у родині. Він, за словами його знаменитої мами, по-дитячому сприймає цю ситуацію та побоюється, що хтось ще буде розраховувати на ласку неньки і її увагу.

Цікаво, що раніше співачка в інтерв’ю вже говорила: мріє про донечку. Втім, як привести у світ малюка без тата, вона не знає. Та нещодавно у своєму телеграм-каналі артистка показала свій нестандартний раціон, куди входять свіжі огірки, а за ним одразу солодкі цукерки та солоненька картопля фрі. А ще у Японії зірка прикупила собі футболок з дитячим мультяшним героєм Hello Kitty.

Тіна Кароль натякнула на вагітність

Співачка не розкриває подробиць, проте натякає, що весь рік вела здоровий спосіб життя: не зловживала шкідливими продуктами, а тим паче хмільними напоями чи тютюном.

Та скоріше за все поки народити дитину Кароль не вийде. Вона до війни вирішила піти у монастир, де хотіла лишитися назавжди. Проте, згодом зрозуміла, що відсиджуватися на може, бо сама може впливати на хід подій у своїй любій країні.

Зараз Кароль всім своїм виглядом демонструє, що їй зараз не до стосунків. Поп-діва готується підкорити найзагадковішу країну, Японію. Там вона виступала на фешен-шоу, презентувала нові пісні.

Тіна Кароль зустрілась з 9-річним Єгором з Маріуполя
Тіна Кароль натякнула на вагітність

Нагадаємо, що Тіну Кароль часто підозрювали у романі з олігархом Ігорем Коломойським. Проте, чутки не підтвердилися. Дізнайтеся більше про поп-діву, її стосунки, обранців та особисте життя у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті