Задобрює майбутню тещу: Мурат Налчаджиоглу подарував автівку мамі своєї нареченої. У Лорак немає шансів

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат, вже давно живе своїм життям і єдине, що пов'язує його з Кароліною це донька. Зараз Мурат закоханий та дарує коштовні подарунки родині нової нареченої.

Вже доволі тривалий час Мурат зустрічається з новою дівчиною, на ім’я Лілія. Пару пов’язують не тільки романтичні стосунки, а ще й спільна робота з відомим на весь світ косметичним брендом “Farmasi”. За фахом Лілія взагалі візажист, тому не дивно, що пара працює в одній сфері та разом.

Колишній чоловік Лорак задобрю нову тещу
Колишній чоловік Лорак задобрює нову тещу

Багато років Лорак вже не має жодних причин цікавитися життям свого колишнього чоловіка. Проте їх пов’язує донька Софія, з якою, здається Мурат й проводить більше часу, ніж мовчазна зіркова мама. Не один раз у мережі ходили чутки про те, що Кароліна залишає дитину на Мурата, а сама займається своїм життям. Щоправда, налагодити особисте, співачці так і не вдається.

На відміну від Лорак, Налчаджиоглу успішний в усіх сферах, і в бізнесі все добре і в коханні. А ще й дитину часто бачить. В стосунках Лілі та Мурата панує взаєморозуміння та повага. Кохана Налчаджиоглу навіть знайома з його дочкою Софією та змогла порозумітися з підлітком і має з маленькою дужні відносини. Здається, якщо Лорак не припинить так часто залишати Соню на батька, то у дівчинки з’явиться ще одна мама.

Подарунок Мурата новій тещі
Подарунок Мурата новій тещі

Відносини Лілі та Мурата настільки гарні, що він подарував новій майбутній тещі розкішний подарунок. Налчаджиоглу подарував красиву білу автівку мамі своєї нареченої. Цей кадр Ліля виклала у своєму instagram в сторіс. Без слів, без підпису, але в автівці сиділа дуже задоволена жінка, яка, до речі схожа на саму Лілю. Тож, як можна побачити стосунки пари переходять на новий рівень. Навряд чи Мурат став дарувати дорогу автівку матері дівчини, з якою не збирається пов’язати життя.

Схожі статті