Одружений екс-холостяк Черкасов засвітився з учасницею свого сезону Стеллою Шаповаловою: “Пара на мільйон”

Дмитро Черкасов був учасником 7-го сезону "Холостяк" та зміг знайти своє кохання, хоч і ненадовго,але все ж таки. Нині Дмитро одружений, але встиг засвітитися з однією з учасниць свого сезону.

Дмитро йшов на шоу “Холостяк” з метою знайти кохання та заповнити порожнечу у своєму серці. І це чоловіку вдалося, на фіналі він обрав дівчину, на ім’я Ліда Немченко, але Дмитро не зміг достатньо вивчити дівчину на проєкті й вийшло так, що пара у стосунках довго не протрималась. Після розставання Ліда з Дмитром не підтримували зв’язок і Черкасов знову опинився самотнім. До того ж заявив, що на такі експерименти як “Холостяк” він ніколи в житті не погодиться.

Проте Дмитро зміг відшукати кохання в житті та познайомився зі своєю нинішньою дружиною Олександрою. Пара разом вже 4 роки та має двох дітей, молодшого Марка – це спільна дитина, та старший Тимофій, якого Саша народила у попередніх стосунках. До моменту вагітності дружини, Черкасов ретельно приховував своє особисте життя, яке складалося у нього після проєкту.

Р
Родина Дмитра Черкасова

Нині Дмитро та Олександра все ще разом та навіть приходили на пост-шоу “холостячка” в якості експертів та розповідали про свої гармонійні стосунки. І було видно зі сторони, що це щаслива пара, яка має гарну родину та поважає один одного.

Проте в мережі засвітилися фотокартки Дмитра з колишньою учасницею шоу “Холостяк” Стеллою Шаповаловою. Річ в тому, що про дівчину згадали після того, як вона знову стала учасницею на реаліті-шоу, але в цей раз на Новому каналі й тепер її мета не кохання, а гроші на шоу “Пара на мільйон”.

Ч
Черкасов зустрівся зі Стеллою: Пара на мільйон

Після кількох випусків шоу в ефірі, про Стеллу знов згадали та почали активно копатися у минулому дівчини. Зараз instagram заповнений фотографіями Дмитра Черкасова і Стелли. Багато хто вже думає, що бувши у стосунках з Черкасовим, жінка прийшла на шоу. Але ні, річ в тому,  що це старі фото, ще з часів шоу “Холостяк-7”, де Стелла дійшла до фіналу, проте не стала обраницею Діми. Тому, не слід звертати багато уваги на спільних фото Дмитра та Стелли, їх нічого не пов’язує.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.