Настя Каменських видала свою вагітність і приймає вітання з майбутнім поповненням: “Впевнена, буде дівчинка”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу можливою вагітністю. Однак на цей раз фанати впевнені у тому, що вона чекає на дитя.

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато років інтригує своїх фанатів імовірною вагітністю. Втім, після повернення артистки з Іспанії, де вона перебувала з початку повномасштабної війни на території України, шанувальники все менше сумніваються у тому, що у сім’ї зірки з’явиться маленька дитина.

Першим поштовхом до цієї думки була саме нераціональне бажання Насті залишатися в Європі попри можливість відвідати свою батьківщину. Подейкували, що співачка не поспішає повертатися саме через майбутнє поповнення. А її поява в Ірпені не залишила сумнівів у цьому, адже Каменських засвітила величезний живіт.

Настя Каменських видала свою вагітність

Втім, сама співачка спростувала новину про своє цікаве положення. І шанувальники повірили, та чи надовго?

Настя Каменських видала свою вагітність

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому вона заспівала свою пісню, сидячи за піаніно. Фанати одразу ж звернули увагу, що навіть широка сукня не може приховати округлості артисти.

Настя Каменських видала свою вагітність

Шанувальники почали відкрито вітати зірку з майбутньою появою дитини, навіть не запитуючи, чи чекає вона на неї.

Настя Каменських видала свою вагітність

Нагадуємо, що минулого року зіркова пара вперше заговорила про те, що дуже хоче народити дітей, а Потап навіть заявив, що мріє про багатодітну родину.

Тим часом Настя Каменських уникала питання про те, коли ж у родині народиться дитина, і лише посилалася на волю Господа. Зараз фанати як ніколи сподіваються, що артистка все ж таки відчує щастя материнства.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.