Підняла планку після Притули: Леся Нікітюк зустрілася з мером Таллінна, який виявився нижчим за неї (ФОТО)

Улюблениця публіки Леся Нікітюк на днях зустрілась з мером Таллінна, а до цього ведуча їздила на зустріч з мером Жешува. Дівчина підняла планку та зовсім забула про Притулу.

Леся Нікітюк з початку російського нападу на Україну майже повністю подалася у волонтерство та вже протягом 7-ми місяців займається благодійністю та дуже сильно допомагає і біженцям і військовим. Ніхто навіть не очікував від неї такої віддачі народу. Тепер Нікітюк вважається улюбленицею українців не тільки через свій гумор та сміливість, а ще й через те, що вона проявила себе як людина з великої букви.

Насправді Нікітюк у перші місяці повністю змінила професію, як і останні представники телебачення. Але приблизно 1,5 місяці назад дівчина вирішила відновити зйомки свого авторського тревел-шоу “LeМаршрутка”, але вже з іншим підтекстом. Тепер, це шоу не суто розважальне, а більш героїчне.

Леся Нікітюк зустрілась з мером Таллінна
Леся Нікітюк зустрілась з мером Таллінна

У новому сезоні Нікітюк вирішила їздити не тільки українськими містами, а ще і Європейськими. Річ в тому, Леся хоче показати як ставляться до українців в різних країнах і містах. По-перше, українців зараз розкидало по різних куточках країни, як би грубо це зараз не звучало, але це правда. І по-друге, багато європейських містечок, стали порятунком та великою допомогою для наших громадян, в тому числі завдяки волонтерам. Саме такі історії будуть показані у новому сезоні шоу.

Переслідуючи цю мету, Леся вже відвідала Польщу, а тепер вже й Таллінн, де заздалегідь домовилась про зустріч з мером Михайлом Килвартом. Після зустрічі Нікітюк розповіла, як естонці з перших днів переживали та допомагали українцям. І навіть відкрили спеціальні школи для українських дітей, тому що зараз в Естонії перебуває приблизно 55 тисяч українських громадян.

Схожі статті