Омолоджуючі стрижки для тих, кому за 50: підтягують контур обличчя та пасують абсолютно всім

Приховати свій вік за допомогою допоможуть омолоджуючі стрижки. Сучасні стилісти підібрали ТОП-3 зачіски, з якою кожна жінка буде виглядати на 18 років.

Кожна сучасна жінка прагне якомога довше зберігати свою молодість та природну вроду. Представниці прекрасної половини завжди експериментують із зовнішністю, щоб приховати свої недоліки та підкреслити переваги. Але з роками шукати лазівки, які обдурять цифру в паспорті, стає дедалі важче. Найпростіший варіант, як знову насолоджуватись своїм зображенням у дзеркалі — постригтися. Тому стилісти підібрали ТОП-3 омолоджуючі стрижки, які допоможуть візуально стати на 10, а то й на 15 років молодше.

Які омолоджуючи стрижки обрати жінкам за 50?

Після 50 років структура волосся змінюється та витончується, особливо, якщо жінка багато років фарбується, або робить зачіски гарячими плойками. Ультрамодна стрижка “Піксі” підійде всім, хто не володіє густою шевелюрою, але хоче мати стильну та сучасну зачіску. Завдяки довгим прядкам спереду, ця стрижка візуально зробить овал обличчя більш підтягнутим та виразним.

Омолоджуючі стрижки для тих, кому за 50

Варіант, який ніколи не втрачає своєї популярності та стане чудовим вибором для тих, хто хоче кардинально змінити свій образ, але прощатися з довгим волоссям не бажає. Сучасне подовжене каре візуально омолодить, а якщо заробити чубчик — приховає зморшки на лобі. Стрижка підійде абсолютно всім жінкам, а правильно підібраний стилістом колір волосся допоможе власниці зачіски позбутися на 10-15 зайвих років.

Омолоджуючі стрижки для тих, кому за 50

Трохи недбала та хаотична стрижка “Шеггі” насправді виглядає дуже стильно та пасує жінкам старше 50 років. Об’єм, який створюється при вкладанні цієї зачіски, надає її власниці шарму та загадковості. Довжина волосся при цьому може бути як до плечей, так і коротше. На свій смак, або з допомогою перукаря можна обрати ваш ідеальний варіант стрижки, яка буде видовжувати вилиці та підтягне контур обличчя.

Тож бажаємо, аби омолоджуючі стрижки принесли вам бажаний ефект!

Схожі статті