Олег Винник і Таюне вивели на сцену крихітну дівчинку: білокурий янгол неймовірно нагадує Таїсію у молодості

Олег Винник зі своєю партнеркою, Таїсією Сватко, з'явилися перед публікою з маленькою дівчинкою. Хто це біляве янголятко, якого тримають за руки знаменитості?

Відомий український співак, Олег Винник, одразу підкорив серця слухачів, як тільки но вони почули його мелодійний голос та приємний до слуху тембр. Особливо шанують виконавця прекрасна половина країни — жінки. Блакитноокий блондин вже розбив не одне дівоче серце. Його пісні лунали з кожної радіостанції, а на концертах збиралися тисячі шанувальників.

Особисте життя артиста було завжди оповито таємницею. Ще жодного разу співак не був помічений з обраницею на публіці та офіційно не зізнавався, що має стосунки. Але відомо, що знаменитість не холостякує. Вже багато років його таємною дружиною вважають Таїсію Сватко. Білокура співачка не один рік була бек-вокалісткою Винника та гастролювала з ним по різних містах та країнах.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Олег Винник і Таюне вивели на сцену крихітну дівчинку

Прихильники подейкують, що колеги насправді одружені давно, ще зі студентських років, та мають дорослого сина. Але артисти продовжують гру в мовчанку та не зізнаються, чи справді між ними є любовні флюїди, чи то все вигадки фанатів та ЗМІ.

Як то не було, публіка переконана, що кохання між Олегом та Таєю таки є, й продовжують сподіватись, що невдовзі зірки розкладуть усі карти на стіл стосовно своїх відносин та спільної дитини.

До речі, пильні глядачі не пропускають жодної нової фотографії свого улюбленця та звернули увагу на одну світлину, яка давно є у мережі. На ній Олег Винник та Таїсія Сватко тримають за руки маленьку, біляву дівчинку. Ймовірно, що це янголятко потрапило на сцену під час концерту, щоб побачити відомого співака ближче, або подарувати йому квіти.

Олег Винник і Таюне вивели на сцену крихітну дівчинку

Шанувальники звернули увагу не тільки на те, що дівчинка має зовнішню схожість з Таєю, а й що співак неймовірно мило виглядає поряд із дітьми.

  • “Олег і дітки — це щось неймовірне”
  • “Олег з дітьми такий милий”

Саме такі коментарі пишуть до цього фото прихильники артиста.

Нагадаємо, що зараз Олег Винник перебуває на лікуванні у Німеччині. Про це повідомили адвокати артиста, але що саме відбувається з зіркою й досі невідомо.

Схожі статті