Скільки насправді дітей було у чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра та чи спілкується син Веня з родичами

Що відомого про позашлюбних дітей Євгена Огіра? Невже співачка Тіна Кароль викрала свого чоловіка із сім'ї, та чи знає їх син Веніамін, що він не єдина дитина в родині? Дізнайтесь подробиці. 

Продюсера Євгена Огіра впізнають, переважно, як чоловіка знаменитої української співачки Тіни Кароль. З майбутнім чоловіком виконавиця познайомилась ще у 2007 році, коли тільки починала свій творчий шлях у світі музики. Євген тоді працював на телеканалі “М1”, саме там і трапилась перша зустріч майбутніх закоханих. Огір став продюсувати Тіну та допомагати їй влитися у шоу-бізнес. Відносини колег доволі швидко переросли з професійних у романтичні, але свої почуття пара переховувала аж до самого весілля, яке, до речі, теж зіграли таємно у 2008 році, вирушивши на Мальдівські острови.

Скільки насправді дітей було у чоловіка Тіни Кароль

Восени того ж року у зірково подружжя народився син, якому молодята дали цікаве ім’я — Веніамін. Він росте допитливим та старанним хлопчиком, схожим на свого батька. Але мало кому відомо, що це не перша дитина у біографії Євгена Огіра.

До зустрічі зі співачкою продюсер вже був одружений з жінкою, на ім’я Дарина. Вони познайомились ще у студентські роки та одружились зовсім юними. Через 2 роки шлюбного життя Дарина народжує сина, але стається непередбачуване — маля не від чоловіка. Зі слів екс-партнерів, хлопчик не є біологічною дитиною Огіра, а його рідним батьком являється зовсім інший чоловік. Подробиці цієї історії й досі невідомі. Чи колишня пара не збрехала, та дитина Дарини дійсно позашлюбна, що можливо й стало основною причиною розлучення. Чи цей хлопчик дійсно первісток Євгена Огіра, але продюсер з дружиною домовились приховати це через особисті причини.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином
Скільки насправді дітей було у чоловіка Тіни Кароль

На момент знайомства з Тіною, Огір вже був розлучений. Тому будувати нові стосунки чоловікові нічого не заважало. У шлюбі зі співачкою продюсер прожив щасливі 5 років, але їх сімейну ідилію зруйнувала жахлива звістка — рак шлунку. На 32 році життя Євген помер, не впоравшись із хворобою, а Тіна так і не змогла пережити смерть коханого.

Нагадаємо, що сину зіркового подружжя, Веніаміну, зараз 13 років. Хлопчик проживає та навчається у Лондоні.

Схожі статті