Скільки Оля Полякова витрачає на уколи краси: співачка розкрила точну вартість її молодості

Співачка Оля Полякова іноді любить похизуватися своїм гарним виглядом та зауважити на своїй гарно збереженій молодості, проте нещодавно Полякова наважилась зізнатися, що робить "уколи краси", а саме ботоксу і виключно в Україні.

Полякова найепатажніша українська співачка, яка завжди вражає своїми образами та зовнішнім виглядом. Олі 43 роки й жінка має дуже гарний стан шкіри та навіть без тонни сценічного макіяжу вона має чудовий та доглянутий вигляд, але що саме робить Полякова для збереження своєї молодості, зізналась нещодавно.

Не секрет, що Полякова часто відвідує косметологів та як і будь-яка жінка має необхідність робити доглядові процедури, які очищують шкіру обличчя, підтягують та прибирають зморшки. А оскільки вона жінка публічна та часто її переслідують камери, то попри професійний макіяж, Оля повинна мати ще й гарну основу для нього.

Оля Полякова розповіла, які робить уколи краси
Оля Полякова розповіла, які робить уколи краси

Полякова розповіла, що прибігає до уколів краси й регулярно робить ін’єкції ботоксу для підтримки пружності та молодості. Але довіряє лише українським косметологам, тому що в нашій країні індустрія краси розвинута набагато краще ніж у Європейських країнах. У шоу “Дорослі дівчата” Оля зізналась, що перебуваючи у Франції, так і не наважилась піти до косметолога, тому що побоялася зіпсувати роками набутий гарний стан шкіри. Та й взагалі артистка підмітила, що, наприклад француженки не надто багато уваги приділяють процедурам краси.

“Вони не роблять манікюр, не фарбуються, не вищипують брови та й навіть не зафарбовують сивину –  це мене сильно вражає” – розповіла Оля

А також, попри те, що у Європі слабо розвинена б’юті-сфера, та ще й ціни набагато дорожче ніж в Україні, а якість не відповідає заявленому прайсу. Оля не стала називати точні ціни та свою щомісячну суму на процедури краси, але дала зрозуміти, що на собі та своїй молодості Полякова не економить і не користується дешевими доглядовими засобами.

Схожі статті