Такою покохав лише покійний чоловік Євдокименко: як Софія Ротару виглядала на початку своєї кар’єри?

Публіка знайома з творчістю Софії Ротару вже 50 років — неймовірний стаж для народної артистки. Та мало хто пам'ятає, якою вона була на початку своєї кар'єри.

Зараз легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару є ідеальним прикладом того, як можна зістаритися. Шанувальниці шукають секрети співачки, завдяки яким вона змогла зберегти свою молодість та виглядати настільки розкішно у свої 75. І варто віддати належне, судячи з усього, Софія Ротару багато часу приділила своєму здоров’ю, шкірі, волоссю, фізичній підготовці.

Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару
Як Софія Ротару виглядала на початку своєї кар’єри

Але варто відмітити, що компліменти вона збирала завжди: і будучи досить юною, і зрілою, і вийшовши на пенсію.

Як Софія Ротару виглядала на початку своєї кар’єри

Вже мало хто пам’ятає, якою Софія Ротару була у розквіт своєї кар’єри. Тоді артистка мала тонкі брови, які були сформовані за останніми модними трендами.  Досить довго артистка носила довге чорне волосся, а на обличчі мала мінімум косметики, яка їй і не була потрібна, адже артистка була володаркою пишних вій, чорних брів, яскравих очей та дуже виразного обличчя.

Як Софія Ротару виглядала на початку своєї кар’єри

Саме такою її зустрів Анатолій Євдокименко — музикант та продюсер. Добиватися серця молодої співачки йому довелося довго, але воно того було варте. Саме з Софією Михайлівною чоловік прожив усе життя. Після його смерті співачка так і не змогла оговтатися, і вже понад 20 років живе без своєї другої половинки.

Софія Михайлівна народжувала лише раз. Через два роки після весілля вона дала життя хлопчику на ім’я Руслан, який після смерті батька повністю взяв  компанію у свої руки. Втім, Руслан Євдокименко мріяв пов’язати своє життя з інженерією. У спадкоємця співачки аналітичний склад розуму і велике кохання до різноманітних механізмів.

Схожі статті