Марічка Падалко на честь двадцятиріччя роботи на 1+1 показала кадри зі свого першого року у ролі телеведучої

Марічка Падалко по праву вважається незамінною ведучою ТСН новин на 1+1. Вже цілих 20 років вся Україна дивиться на Марічку з телеекранів та не уявляє новини без неї. На честь ювілею ведуча поділилась архівними фото зі свого першого року на каналі.

Марічку можна вважати вітчизняною телеведучою, тому що вже багато років ні канал, ні глядачі не уявляють, як можна обходитись без її професіоналізму та відповідального підходу до роботи. Звісно, що одразу професіоналом Марічка не була, всі навички та знання, якими вона володіє зараз, результат плідної роботи до досвіду, який ведуча накопичувала роками та навіть десятиріччями.

Основним посиланням показу своїх архівів з ТСН, була мета показати, як зірка 1+1 змінилася за цей великий проміжок часу та показати молодому поколінню журналістів, що все можливо, але потрібно зрозуміти, чого саме ти хочеш та йти до мети. І головне – не боятися складнощів та тернистого шляху.

Насправді журналістський шлях Марічки почався зовсім не з ТСН та взагалі не з українського телебачення. Навчаючись на лінгвіста, Падалко зацікавилась журналістикою та встигла здобути знання на факультеті журналістики Університету штату Флорида, оскільки з англійською мовою Марічка завжди була на ти. І там же у місцевій газеті й отримала свій перший журналістський досвід.

Перший досвід роботи журналіста, Падалко здобула вже в Україні, завдяки знайомству з олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою. Дівчата познайомились на олімпіаді в Атланті й почали товаришувати. Одного разу до Подкопаєвої приїхали телевізійники з “Першого національного” і Марічка влучно познайомилась з ними та розповіла про себе, так все й закрутилося і вже у 2002 році Падалко потрапила на 1+1, де й пропрацювала вже 20 років.

М
Марічка Падалко відзначає ювілей роботи на 1+1

Але попри всі роки інформування громадян, вся країна запам’ятала курйозний випадок, коли у Марічки в ефірі випав зуб. Але вона не розгубилась і довела ефір до кінця, а потім вибачилась перед глядачами. І сьогодні Марічка показала архівні фото свого професійного шляху.

Схожі статті