Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності: стала точною копією Аліни Гросу з пишними губами та вилицями

Ірину Білик запідозрили у черговій пластиці обличчя. Дізнайтеся, що насправді зробила співачка і чому у мережі бурхливо обговорюють її зовнішність.

Популярна співачка Ірина Білик свого часу задавала справжні тренди. Пострадянське українське суспільство, звісно було вражене відвертістю зірки, її новомодними трансформаціями. Не дарма її одразу охрестили нашою Мадонною. Проте, згодом лірична сторона душі знаменитості взяла гору і вона вирішила трохи змінити амплуа.

Ірина Білик чесно розповіла про життя Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути та Ані Лорак в рф
Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності

Втім, колишня слава експериментаторки тягнеться зі співачкою і досі. Ірину часто підозрюють у пластичних операціях та змінах своєї зовнішності. Артистка не дає однозначних відповідей, що породжує ще більші чутки.

Нещодавно на телеграм-каналі Діви Монро з’явився допис про те, що Білик готується виступити перед прихильниками. Втім, афіша до заходу викликала непідробну цікавість підписників, адже на фото, що показала зірка — її ледь можна впізнати.

Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності

У коментарях написали:

  • “Від Білик на фото приблизно 0%”
  • “Від Білик тільки погляд в то якщо збільшити фото, питання навіщо це з собою робити?”
  • “Таєчка Повалій може її підміняти, коли в Іринки буде “нежить”
  • “З Гросу один і той самий хірург?”

Цікаво, що сама Ірина Білик активно ігнорує всі чутки про свою пластику. Нині співачка хоче ділитися зовсім іншим контентом. Річ у тім, що у 2015 у неї з’явився син Табріз і артистка з головою пішла у материнство знову. Хлопчика народжувала не сама, а за допомогою сурогатної матері. Особистість жінки ретельно приховується за всіма правилами.

А ось з татом своєї другої дитини шлюб розірвано. Аслан Ахмадов тривалий час проживав у росії та його погляди перестали співпадати з візією дружини. На початку війни Ірина не раз казала, що її екс-обранець робить неприпустимі речі.

Нагадаємо, що шлюб з фотографом азербайджанського походження для зірки став шостим. У знаменитості є старший син, який став вже зовсім дорослим та привів мамі потенційну невістку.

Схожі статті