Червона доріжка в москві в обмін на батьківщину: дочка Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Ольга Сумська з самого початку війни на території України потрапила у гучний скандал через свою старшу доньку. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Після анексії Криму Ольга Сумська вразила українську спільноту заявою про те, що її старша дочка Антоніна бажає отримати російське громадянство. Акторка одразу ж попередила, що це абсолютно незалежне від політики рішення. Паперна деякий час навчалася в російській федерації, а опісля мріяла потрапити на роботу в російський театр.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни
Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Та вже згодом Ольга Сумська повідомила, що судячи з усього, мрія Антоніни не збудеться. Тим не менш, вже через декілька років дівчина вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і народила йому двох дітей.

Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Антоніна не сказала жодного слова щодо неї і продовжує мовчати вже впродовж півроку. І хоча спочатку Ольга В’ячеславівна намагалася захистити свою доньку та говорила про те, що вона проти російської агресії, але боїться заговорити через репресії, згодом заявила, що більше не буде обговорювати цю тему.

Зірці не вдалося переконати своїх фанатів, що проблема в яку потрапила Тоня не має рішення.

А тим часом спадкоємиця зірки лише підлила олії у вогонь. Спочатку Антоніна повністю обмежила доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram для українців, на що в основному наважуються лише зірки-путіністи, а після цього, вийшла на червону доріжку в Москві у компанії свого коханого чоловіка, і робила вигляд, наче нічого не відбувається.

Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців
Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Нагадуємо, раніше повідомляли про те, що Тоня та її чоловік Володимир придбали розкішний маєток у жилому масиві, де проживають знаменитості, за шалені гроші, які взяли у кредит.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.