Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко з дочкою відреагували на повернення голови сімейства

Україна обміняла Віктора Медведчука, одіозного політика на справжніх героїв, які до останнього захищали кожен метр "Азовсталі". Як зустріла родина свого годувальника та чому Оксані Марченко приписують нових обранців?

Шлюб Оксани Марченко став найбільш обговорюваним в останні місяці. Після початку війни остаточно злетіли маски і з екс-ведучої “Україна має талант” і з її чоловіка. Відомо, що тривалий час Віктор Медведчук, сумнозвісний кум путіна, проштовхував російську позицію при владі. Врешті-решт, чоловік колишньої зірки СТБ одягнув кайдани, а нещодавно стало відомо, що його відправили до рф.

Цікаво, що Оксана, яка після звістки про арешт коханого, радо записувала звернення до президентів різних держав, давала прес-конференцію у москві, взагалі не подала жодної публікації чи звістки про майбутню зустріч з обранцем. У телеграм-каналах заради жарту ведучій приписали історію, що нібито вона вже налаштувалася знайти собі нового кавалера у росії. Користувачі зловтішалися також і змінами в обличчі колишньої кумирки мільйонів: на останніх відео видно, як погано закриваються очі та дивно виглядають губи артистки.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Україна обміняла Віктора Медведчука

До речі, Марченко взагалі обмежила доступ українцям до своєї сторінки в Інстаграмі, а ще перестала приймати запити собі у підписники. Її дочка Дарина, яка до війни активно робила фотосесії взагалі не відреагувала на подію повернення татка.

Дівчина мала стати не вигнанкою, а перспективною закордонною студенткою. Батьки піклувалися про те, щоб вона змогла навчатися у Європі, проте доля похресниці путіна — не відома навіть фанатам її знаменитої мами.

Донька Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Донька Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Нагадаємо, що для Оксани Марченко шлюб з Віктором Медведчуком став другим. Від колишнього обранця вона народила сина. Хлопця пишно видала заміж пару років тому. Він веде фактично непублічний спосіб життя та зрідка і до війни з’являвся на фото з мамою. Чим і, головне, де нині живе родина ведучої телеканалу СТБ — не відомо.

Схожі статті