Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-блакитному платті: Арестович прокоментував

Алла Пугачова приміряє синьо-жовту сукню, а Максим Галкін, у костюмі кольору українського прапора, пишається своїм новим званням. Як відреагували російські фанати на позицію своїх улюбленців?

Війна в Україні зірвала всі маски та показала справжнє обличчя не тільки людей, які знаходяться поряд, а й зірок шоу-бізнесу. Дехто з артистів обрав позицію мовчати. Але інші знаменитості водночас всіляко демонструють свою позицію проти війни та насилля. Популярна співачка Алла Пугачова на початку вторгнення в Україну покинула територію рф  та переїхала до Ізраїлю, а трохи пізніше — до Європи. Чоловік примадонни теж поїхав разом з коханою.

Хоч Алла завжди була вшанованою особою у кремлі, позицію політичних діячів своєї країни вона не розділяла. У 2014 році виконавиця намагалась поводити себе таким чином, щоб її ім’я не з’являлося у політичних статтях. Артистка вийшла на пенсію та майже повністю зникла з телеекранів та соціальних мереж.

Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-блакитному платті

Але пройти повз подій, які відбуваються з 24 лютого, зіркова сім’я не змогла. Шоумен Максим Галкін неодноразово висловлював свою позицію проти війни в Україні, чим викликав обурення влади у своїй рідній країні. На гумориста спочатку було заведено кримінальну справу, а нещодавно його взагалі було визнано іноагентом. Цікаво, що новий “статус” не засмутив артиста, а навпаки, ще більше підігрів його позицію. Галкін майже щоденно жартує з приводу зарахування його до числа іноагентів. Комік про це пише у кожному сторіс, та під кожною світлиною в Instagram, чим дратує своїх підписників із росії. Алла Пугачова, після тривалого мовчання, публічно підтримала свого чоловіка, попросивши визнати іноагентом і її.

Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-блакитному платті

Нещодавно мережу облетіло фото восьмирічної давнини, де Алла з’явилась перед публікою у синьо-жовтій сукні. Світлина спровокувала такий шквал хейту, що навіть Олексій Арестович не втримався, щоб не дати свій коментар з цього приводу.

“Неврозов спитав мене сьогодні, чи робив я наукові відкриття? І ось вона — сила фігури! Я мимоволі його той час здійснив, прочитав коментарі. Наукове відкриття полягає в тому, що клімакс — не гормональний період. Це хвороба, що вражає коментаторів соціальних мереж та, чомусь (ось загадка) переважно чоловічої статі”, — написав Арестович під фотографією Пугачової, яку виклав на свою сторінку.

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін одружені з 2011 року та виховують двох дітей.

Схожі статті