Переможець “Голос країни-11” Лазановський вирішив позбутися волосся на тілі та пішов на лазерну епіляцію

Сергій Лазановський став відомим в Україні, завдяки проєкту "Голос країни-11". Юному співаку пощастило розвернути всі крісла, завдяки своєму таланту та попасти до команди Надії Дорофєєвої. Сергій дивував глядачів своїми співочими талантами, а зараз здивував процедурами лазерної епіляції.

Переможець “Голос країни-11” ще на сліпих прослуховуваннях зміг підкорити український народ своєю щирістю та неймовірним вокалом. Лазановський був таким щасливим від того, що розвернув усі крісла наставників, але хлопець одразу знав, до якого тренера він хоче піти. Тому вибором Сергія стала команда Наді Дорофєєвої, яка пообіцяла йому приїхати до рідного села та познайомитись з родиною, якщо він зі своїм вокалом піде до неї.

Так і сталося, проте на одному з етапів Сергію довелося поступитися стільцем іншому учаснику, на жаль. Проте в 11-му сезоні з’явилась нова можливість для глядачів та учасників. Завдяки голосуванню, яке тривало цілий тиждень, вони могли повернути по одному вибувшому учаснику до кожної команди. І Сергію дуже пощастило, глядачі, серця яких він вкрав, повернули його на шоу та дозволили показати хлопцю, що він того вартий. Адже саме Сергій здобув заповітний кубок переможця “Голосу країни”,  можливість виступити на сцені “Music Awards” та квартиру у Києві.

До речі Сергій під час війни дозволив у виграній квартирі жити біженцям, а сам переїхав у Івано-Франківськ та поки що перебуває там. Також Лазановський після проєкту став дуже популярним в instagram і має майже 60 тисяч підписників.

Та на днях, хлопець зміг дуже здивувати своїх шанувальників тим, що пішов на процедуру лазерної епіляції. Трішки дивує такий публічний вчинок, але тим самим, Сергій прорекламував студію та майстра. І можливо це лише реклама, але навіть якщо хлопець дійсно робить процедури лазерної епіляції, то нічого поганого чи дивного в цьому немає – це звичайний комфорт людини.

Сергій Лазновський здивував процедурами лазерної епіляції
Сергій Лазновський здивував процедурами лазерної епіляції

Схожі статті