Настя Каменських зняла обручку та повідомила нові деталі її розставання з Потапом: “Мене захлинають почуття”

Мережею все активніше поширюються чутки щодо розлучення Насті Каменських та Потапа. Що з розмов про розлуку пари правда, а що ні? Дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України Настя Каменських та Потап потрапили в гучний скандал. Вся справа в тому, що зірки евакуювалися з Батьківщини заздалегідь, і за півроку жодного разу не повернулися у місця, які називають рідними.

Настя Каменських повідомила нові деталі її розставання з Потапом

Настя Каменських з Потапом за кордоном
Настя Каменських повідомила нові деталі її розставання з Потапом

А втім, на початку осені співачка потішила своїх фанатів неймовірною новиною: вона вирішила приїхати в Київ. Але без Потапа. Саме тоді і розпочалися плітки про те, що пара знаходиться на межі розлучення, або вже розсталася. Фактично, подружжя дійсно розсталоося, але на певний період, адже розлука носить інший характер — знаменитості тривалий час у роз’їздах, так як активно знаходяться на гастролях, які влаштовують, для збору коштів.

Нещодавно Настя Каменських вийшла на зв’язок з поїзду. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій, доречі помітно, що вона не носить обручку, і розповіла про те, як їй даються подібні поїздки — у розлуці з чоловіком, з рідними, з Батьківщиною.

Варто відмітити, що Потап та Настя Каменських не єдина зіркова сім’я, якій доводиться проводити багато часу окремо через війну. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, Віктор Павлік та Катя Репяхова, Юрій Горбунов та Катя Осадча і інші пари постійно говорять про те, що їм дуже важко робити це, хоча вони розуміють, заради кого і заради чого стараються.

Настя Каменських повідомила нові деталі її розставання з Потапом

І поки одні шанувальники пліткують про те, що Настя Каменських можливо назавжди пішла від Потапа через його страх повертатися до України, інші сподіваються на те, що співачка виношує дитя.

Схожі статті