Всі ознаки вагітності: дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення здивувала кулінарними вподобаннями

Володимир Остапчук та Христина Горняк завжди здавалися перспективною парою українського шоу-бізнесу. Проте, нещодавно промайнули чутки про те, що подружжя може розійтися. Дізнайтеся все про стосунки зірок.

Володимир Остапчук. Цей яскравий шоумен наробив своїм розлученням чималого галасу. Свою обраницю Олену він полишив з двома дітьми та заручився з молодою і вільною Христиною Горняк.

Подружжя разом зустріло війну у Києві, дружина проводжала ведучого боронити столицю, а згодом вони разом пішли з головою у волонтерство. Та нещодавно промайнула інформація про те, що пара може зараз переживати особисті конфлікти.

Про це розповів Слава Дьомін, який має своїх людей в оточенні цих знаменитостей. Також популярний чоловік розповів, що Вова зміг виїхати з України. Головна мета поїздки — побачити дітей, яких екс-дружина Олена вивезла закордон заради безпеки малюків. Тривалий час знаменитий батько не міг вийти на зв’язок з ріднім сином та милою дочкою.

Та, схоже, скоро поповнити родину зможе і Христина. Обраниця Остапчука у сторіз повідомила про те, що дуже хоче скуштувати нестандартне меню з вареників та солінь. Особливо душа просить огірків і квашеної капусти. Такий специфічний раціон притаманний здебільшого вагітним жінкам.

Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення здивувала кулінарними вподобаннями

Цікаво, що сама жінка давно не показувала фото у повний зріст та у відкритому одязі. Можливо за два роки шлюбу Всевишній таки подарував їй шанс стати матір’ю.

До речі, Христина Горняк ніколи не розповідала про свої колишні стосунки, шлюби. Та відомо одне: діток у неї ніколи не було. Про материнство вона також ніколи не говорила публічно.

Дружина Остапчука Попала в руки злочинця
Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення здивувала кулінарними вподобаннями

Нагадаємо, що Володимир Остапчук повідомив про своє розлучення у 2020-му році. Тривалий час він не міг вирішити ряд питань з виховання та утримання малюків разом з екс-коханою. Пізніше сам шоумен заявив, що Олена не дає йому змоги бачитися з дітьми. Сама ж жінка це заперечувала. Слід віддати належне Христині Горняк, яка трималася осторонь цієї ситуації.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.