Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Білоконь: наречена не молода, але дуже харизматична

Відомий український виконавець Андрій Данилко та його сценічна мама Інна Білоконь полоснули мережу кадрами з весілля. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко роками притримувався закритого та холостяцького образу життя. І лише на п’ятому десятку зірка вперше розповів, чому досі не одружився. Як зазначив Андрій, він дуже мріяв створити свою родину, але з невідомих йому причин, йому просто не вдавалося це зробити.

Натомість його героїня Вєрка Сердючка стає частиною подружнього життя багатьох пар. А вся справа в тому, що музика, яку створює зірка та репертуар ідеально підходять для весіль.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Білоконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Білоконь

Звісно, у період війни Андрій Данилко дає концерти тільки задля благочинності. Але минулого року він виступив на розкішному весіллі знаменитою українською телеведучої Іванни Онуфрійчук. Наречена організувала справжнє торжество у столиці, запросивши неймовірну кількість гостей, а також виконавців Дана Балана та команду Вєрки Сердючки.

Тільки це задоволення мало обійтися зірці у два десятки тисяч доларів. Андрій Данилко та Інна Білоконь, як завжди змогли створити атмосферу справжнього щастя, гармонії, а також віри у світле майбутнє.

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Білоконь

Нагадуємо, що музиканта та його сценічну маму вже багато років підозрюють у романі. Втім, за офіційною версією Інна заміжня за чоловіком на ім’я Олег, проживає в Полтаві, займається розведенням собак і виховала в шлюбі двох дітей. Натомість чутки про особисте життя Андрія Данилка настільки різні, що можна почути версію про те, що в нього є дві сини. І все ж таки офіційно він є холостим, жодного разу не одружувався і не має спадкоємців.

Схожі статті