Холостячка Злата Огнєвіч тільки забула Задворного, як її серце знову розбили вщент: “Як так сталося?”

Злата Огнєвіч тільки нещодавно відійшла від розставання з Задворним, натомість сьогодні друга "Холостячка" України зізналась, що її серце робито вщент та розповіла, хто став причиною пролитих нею сліз.

Злата Огнєвіч проявила себе як дуже вразлива душа. На проєкті “Холостячка”, жінка продемонструвала скільки в ній накопичилось любові та ніжності, яку Златі було нікуди подіти, крім творчості. Саме тому, вона погодилась стати другою холостячкою, але не з метою стати більш популярною, а щоб знайти справжнє кохання та віддавати багато любові й турботи своєму обранцю.

Історія Злати на проєкті була насичена та цікава, артистка змогла отримати багато уваги та зрозуміти, якого чоловіка вона насправді хоче бачити поряд з собою. Деякі чоловіки спеціально прилетіли з інших країн, щоб мати змогу підкорити серце співачки.

Але сама Огнєвіч, віддала своє серце лише одному і ним став Андрій Задворний. Той самий чоловік, якому вистачило ентузіазму боротися за серце Злати до кінця. Глядачів це вибір вразив, адже їх улюбленцем став Макс Тарапата, який робив дуже багато, щоб пробудити у Злати почуття до нього. Але, на жаль, чоловік не дійшов навіть до фіналу і зміг стати лише гарним другом для холостячки.

А от Задворний підкорив та згодом вщент розбив серце ніжної Злати. Річ в тому, що одразу після фіналу пара почала жити разом, але через деякий час Андрій відчув, що більше нічого не відчуває до артистки і дуже жорстким способом вирішив покинути Злату. Цікаво те, що Задворний навіть не відчував своєї провини за те, що розбив серце Злати.

П
Причина розбитого серця Злати

Пройшов час і співачка змогла загоїти рани чергового невдалого кохання. Натомість з’явились нові причини, від яких Злата знову почувається розбитою та не може зібрати  докупи свої почуття та емоції. Огнєвіч дуже близько до серця сприймає події, які зараз відбуваються в Україні та дуже гостро на це реагує. Зруйновані життя українців, їх будинки, які підпадають під жорстокі обстріли росії, розбивають Злату і вона не може прийняти таку реальність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.