Роз’їхалися в різні сторони: вагітна Каменських сіла в потяг без обручки, а Потап одягся в хакі та поїхав геть

Подружжя Потапа і Насті Каменських переживає нелегкий період в стосунках. Вони намагаються мінімізувати зустрічі та роз'їжджаються по різним куточкам світу. Так і зараз, вагітна Настя поїхала своїм шляхом, а Потап іншим.

Настя Каменських та Олексій одружились у 2019 році. Спільних дітей у пари немає, але у Потапа є 13-річний син від першого шлюбу. Натомість останнім часом активно ширяться думки про вагітність Каменських, які вона поки що не підтвердила і не спростувала. Тому шанувальники все ще не мають точної відповіді на це питання.

Потап і Настя більше не разом
Потап і Настя більше не разом

З приходом повномасштабної війни, Потап і Настя перебралися до Іспанії, де проводили час разом, допомагаючи Україні. Проте нових спільних фотографій не викладали ні Настя, ні Олексій. Це почало бентежити підписників та пішли чутки, що пара на грані розлучення та взагалі, Потапенко кидає вагітну дружину.

Насправді ж пара поводиться занадто дивно, спочатку Настя сама приїжджає до України, але як тільки повертається Потапенко, вона одразу вирушає в Європу давати благодійні концерти, замість того, щоб насолодитися домашнім затишком у Києві з чоловіком. Та й Потап також не сидить на місці біля ймовірно вагітної дружини, а починає активну волонтерську діяльність в Україні та відвідує деокуповані міста.

Потап і Настя вже не пара
Потап і Настя вже не пара

Сьогодні Потап виклав сторіс у свій instagram, де він їде з концерту разом з учасниками гурту “Mozgi”, тим часом і Настя не гає часу та їздить у поїздах без обручки. Це вже про щось каже і точно не про налагодження стосунків між артистами.

Можливо, це просто окремі гастролі, але чому жодного разу пара не з’явилась на публіці разом, поки вони перебували в Україні, не зрозуміло. Тож, шанувальникам залишається лише спостерігати за зірковим подружжям та сподіватися на їх возз’єднання та народження малюка.

Схожі статті