Євген Кошовий чесно зізнався, за які кошти в умовах війни живуть актори студії “Квартал 95”: непрості часи

Актор студії "Квартал 95" Євгеній Кошовий розповів, яким чином члени колективу отримують заробітню платню в умовах війни та граючи лише благодійні концерти.

Студія “Квартал 95” завжди вважалась найуспішнішою серед інших українських, гумористичних студій. Квартал – це ціла імперія, там знімають і фільми і концерти й серіали. Актори інших студій завжди цікавились які зарплати у кварталівців, адже вони мають шалений успіх та популярність. А також потрапити у команду Кварталу дуже складно.

З початку повномасштабного російського вторгнення, члени колективу студії стали волонтерами у своїй більшості. А всі їх концерти стали благодійними, усі кошти з яких йдуть на поміч ЗСУ. Саме тому, у публіки та колег виникли питання щодо заробітних плат кварталівців, тобто, якщо концерти благодійні, то або не зовсім, або є інші види доходу.

Євген Кошовий відповів, як заробляє Квартал під час війни
Євген Кошовий відповів, як заробляє Квартал під час війни

Євген Кошовий розвіяв всі плітки з цього приводу та чесно відповів на питання щодо доходу кварталівців. Артист спочатку зазначив, що нікого з акторів “Квартал 95” не скоротили від початку війни. Цю інформацію Кошовий розказав в інтерв’ю “КП в Україні”. Він також розповів про те, чим він зі своїми колегами допомагають ЗСУ під час війни, яку принесла росія.

“Виплати здійснюються за рахунок прибутків з минулих років, коли ми плідно працювали. Багато з того, що було накопичено, пішло туди, де воно потрібніше, – до наших військових”, – пояснив Кошовий.

А що стосується допомоги армії, то Кошовий відмітив, що “Квартал 95” допомагає покупкою машин ще з 2014 року. Зокрема це робиться за власні кошти акторів студії.

Тому, жоден кварталівець не залишився без роботи та без зарплат, всі працюють, отримують гроші та займаються благодійністю.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.