Зіркові зрадники, яких пробачили дружини і закрили очі на гріхи: Бабкін, Нікітін, Налчаджиоглу та інші

Насправді існує багато пар, в яких подружні зради вважаються нормальною справою і партнер може це пробачити, але є й такі пари, які розлучились саме через подружню зраду. А хто саме з зірок пережив зради другої половинки, дізнаєтесь у статті.

Жодна людина не застрахована від зради коханої людини, навіть зірки. Для когось, це звісно табу, але дехто вважає, що зрада – це нормально, бо це все фізіологія. Отже, щоб жінкам, які потрапили у таку ситуацію стало легше, ми зробили підбірку зірок, яким зраджували, але вони пробачили походеньки своїх коханих.

Сергій Бабкін

Зрадник Сергій Бабкін
Зрадник Сергій Бабкін

Співак має дружину Сніжану, яка є й директоркою артиста. Подружжя має 3-х дітей та гарні стосунки, проте Бабкіну це не завадило сходити на ліво та ще й не раз. Сергій не соромиться зізнаватися у своїх походеньках і налічує близько 100 жінок, з якими він зраджував своїй коханій Сніжані.

Юрій Нікітін

Оля Горбачова з чоловіком-зрадником
Оля Горбачова з чоловіком-зрадником

Чоловік співачки Ольги Горбачової також не є святим. Дуже давно співачка та продюсер розлучилися на два роки через зраду Нікітіна. В той період Юрій намагався побудувати стосунки з іншою жінкою, але зрозумів, що все ж таки кохає Олю та фактично вималював у неї пробачення.Оля змогла забути образу та знову налагоджувати стосунки з Нікітіним і тоді пара знову почала зустрічатися. Невдовзі у пари які виховували старшу доньку Поліну, народилася ще одна дівчинка, яку назвали Серафимою. А у 2016-му закохані знову побралися та щасливі у шлюбі, попри все минуле.

Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар

Петро Гончар
Петро Гончар

Народна артистка також постраждала від подружньої зради. Ніна Митрофанівна легко прийняла зраду свого творчого чоловіка, але поставила чоловіку ультиматум, якщо ще раз зрада повториться, то шлюб розпадеться назавжди. Проте пара досі разом і виховує і дітей і онуків.

Мурат Налчаджиоглу

Колишній чоловік-зрадник Ані Лорак
Колишній чоловік-зрадник Ані Лорак

Чоловік співачки Ані Лорак має східну кров і є уродженцем Туреччини – ці чоловіки з давніх часів вважаються не надто вірними. Тому зрада Мурата не стала шоком для Лорак та для народу. Проте артистка змогла пробачити чоловікові, але ненадовго, згодом пара таки розлучилась.

Чоловік Аліни Гросу Олександр Комков

Аліна Гросу з чоловіком зрадником
Аліна Гросу з чоловіком зрадником

Бізнесмен Олександр Комков, який тільки у 2019 році став законним чоловіком Аліни Гросу, вже через кілька місяців почав зраджувати співачці та запропонував пожити окремо. А згодом зізнався, що зраджує молодій дружині з іншою, Аліна могла б й пробачити, але Олександр сам розірвав стосунки  з зіркою.

Схожі статті