Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що співак покидає її з маленькою дитиною: вже зібрав речі

Відомий український музикант Віктор Павлік під час війни багато разів залишав свою родину, і незабаром знову це зробить. Усі деталі в статті.

Знаменита українська блогерка та дружина відомого співака Віктора Павліка Катерина вже багато років розповідає своїм підписникам про життя з зіркою. Два роки тому пара одружилася, а минулого року на світ з’явився їхній спільний син Михайло.

Віктор Павлік вразив всіх скромністю
Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що співак покидає її з маленькою дитиною

Раніше Катерина, як концертна директорка, постійно була поруч зі своїм благовірним. Подружжя багато подорожувало, гастролювало і жило в шаленому ритмі. Та після появи малюка Катерина почала займатися побутом та дитиною, а з деяких пір і власним магазином.

Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що співак покидає її з маленькою дитиною

Тож на концерти та приватні заходи Віктор Франкович їздить самостійно, без коханої людини поруч. Після початку повномасштабної війни на території України він багато часу присвятив збору коштів на благодійних концертах. Але його діяльність не закінчується, допоки продовжується війна.

Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр зі своїм чоловіком та повідомила, що він знову має збиратися та покинути родину на деякий час, адже на нього чекає публіка.

Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що співак покидає її з маленькою дитиною

Скільки на цей раз триватиме поїздка достовірно невідомо, але минулого разу він відправився до Сполучених Штатів Америки, де був достатньо довго.

Не дивлячись на часті розлуки, Віктор Франкович постійно тримає зв’язок зі своєю дружиною та сином. Катерина раз у раз показує на особистій сторінці, як Павлік розмовляє зі своїм нащадком по відеозв’язку.

О котрій годині саме артист має виїхати та попрощатися з нею блогерка також не розповіла.

Схожі статті