Євгенія Власова вразила косою, яку відростила після одужання та довела, що більше не повернеться до лікарів

Євгенія Власова дивувала всіх своїм голосом та піснями, але в один момент зірка зникла з медійного простору. На що перехворіла співачка та як їй вдалося вибратися з полону недуги? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Євгенія Власова. Героїня цього матеріалу вразила всіх стійкістю та мужністю. Вона заробила собі ім’я, її пісні крутили по радіо і телеканалам, але в один момент все скінчилося. У 2009-му році стало відомо, що зірка проходить лікування.

Тодішні медіа, дізнавшись, що артистці прописали хіміотерапію, враз почали публікувати повідомлення, що у Жені — онкологія. Сама ж зірка не втручалася у жодні плітки. Лише вийшла на публіку з коротким, стриженим волоссям під “їжачка”. І знову хвиля чуток понеслася у таблоїдах.

Євгенія Власова вразила косою, яку відростила після одужання

Тріумфальне повернення тривало недовго. Власова у 2017-му році знову загриміла до лікарні. На цей раз медики виправляли помилки своїх безпорадних колег, які близько 10 років тому наробили знаменитості ще більших проблем.

Лише згодом Євгенія наважиться розповісти правду про те, що ж з нею сталося. Вона заперечила, що мала рак та зауважила, що лікарі можуть навіть без такого діагнозу прописувати “хімію”. Втім, зірка нікому не бажає пройти крізь випробування, що випали на її долю, адже їй призначили багатостраждальне лікування без особливої потреби.

Тим не менш, Власова змогла одужати. Нещодавно вона показала нову світлину, де вразила всіх своєю пишною косою. Це насправді є рідкістю, адже багато людей після такої терапії не можуть відростити волосся.

Варто відзначити, що вперше пісню після затяжного одужання зірка презентувала у 2019-му році, а згодом спробувала свої сили у “Голосі країни”, де була у якості запрошеної гості. Сама ж не планує повертатися на сцену.

Нагадаємо, що Євгенія Власова була заміжньою. З колишнім розійшлася через численні зради. У пари є донечка, яку назвали ніжним красивим ім’ям Ніна. Чи спілкується вона з татом — не відомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.