Алла Пугачова виставила замок у селі Грязі на продаж та оголосила ціну: скільки коштує житло Примадонни?

Після непростого періоду Максим Галкін та Алла Пугачова вирішили таки позбавитися свого замку під Москвою та переїхати в іншу країну. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни на території України Максим Галкін одразу заявив про те, що засуджує агресію російської федерації і проти війни. Його дружина Алла Пугачова змовчала, але згодом стало відомо, що вона дотримується тієї самої думки, і гуморист просто висловив думку усієї родини.

Так як залишатися на батьківщині було небезпечно, сім’я зібрала валізи та рушила до свого маєтку в Ізраїлі. Півроку зіркова родина перебувала у Кесарії, маленькі Ліза та Гаррі ходили в школу, а згодом стало відомо, що Алла Борисівна все ж таки повертається до росії.

Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

У мережі спливли фото замку Алли Пугачової і Максима Галкіна
Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

Нещодавно з’ясувалося, що ця поїздка, імовірно, носила суто діловий характер. Зірка вирішила разом зі своїм чоловіком позбавитися від замку в селі Грязі, де вони виростили своїх дітей та провели найщасливіші часи разом. Варто відзначити, що це дуже сумна новина, адже Максим Галкін вклав усю душу у будівництво даної споруди і постійно її доповнював, бажаючи створити ідеальний прихисток для своєї сім’ї.

Інформація про продаж з’явилася у російських ЗМІ повідомляє ТСН. Подейкують, що Алла Борисівна виставила своє житло на продаж і оцінила замок у мільярд рублів (що дорівнює майже 17 мільйонів доларів). Поки він продається, за замком наглядає онук Пугачової, Микита Пресняков.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова виставила замок у Грязі на продаж

Варто відмітити, що раніше з’являлася інформація, нібито у Максима Галкіна та Алли Борисівни можуть конфіскувати їхній будинок. Навіть якщо це так, необхідно не забувати, що у артистів є команда висококваліфікованих юристів, які точно змогли відстояти права родини.

Та судячи з усього, Алла Пугачова вирішила таки любити свою Батьківщину здалеку, адже нещодавно отримала ізраїльське громадянство.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.