Як виглядає перша дружина Захура, яка народила йому первістка: стала для Камалії не суперницею, а ворогом

Знаменита українська співачка Камалія вперше прокоментувала ставлення колишньої дружини свого чоловіка до себе та України. Усі деталі в нашій статті.

20 років тому український шоу-бізнес сколихнула новина про те, що молода та красива Камалія вийшла заміж за чоловіка, який набагато старший за неї. Зірка обрала мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, якого нарекли металургійним королем. Тоді про особисте життя пари не було відомо майже нічого. Преса лише ділилася ексклюзивними кадрами розкішного життя пари, які доповнювали образ світської левиці.

Як виглядає перша дружина Захура

Камалія розповіла про сестру в ЗСУ
Як виглядає перша дружина Захура

Втім, через 10 років співачка вперше розповіла про те, що в неї є падчерка та пасинок. Тоді ж стало зрозуміло, що колись у бізнесмена була інша родина. Мохмаммад розповів, що перший шлюб був ініційований його батьками. Заручини та весілля відбулися за традиціями. Але щасливим у цьому союзі він не став. Коли діти підросли, мільярдер зміг піти з родини та знайти своє справжнє кохання.

І лише після початку повномасштабної війни на території України стало відомо, що колишня дружина Захура проживає в росії, але російську агресію не підтримує. Втім, жінка добряче насолила самій Камалії, адже, як з’ясувалося, обливала її брудом позаочі. Про це співачка зізналася Ростиславу Калацинському.

“Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, на відео. Дуже багато чого поганого говорила про мене від початку нашого шлюбу. Тому в мене немає такого бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналась про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею”, – зізналась артистка.

Місце проживання колишньої дружини бізнесмена пояснює багато речей. Як наприклад, чому і Таня, і Арман навчалися у московській школі бізнесу. Тоді ж стало відомо, що багато років єдиний син Мохаммада жив поруч з батьком у Києві.

Після початку війни, уся родина зібралася під одним дахом у Лондоні, втім, колишня дружина бізнесмена вирішила не докучати і перебуває в росії.

Схожі статті