Що відомо про роман Лідії Таран та Руслана Сенічкіна, які нерозлучні 12 років: сюрприз для Андрія Доманського

Лідія Таран та Руслан Сенічкін — найвідоміші неодружені телеканалу "1+1". Нещодавно у мережі промайнула публікація ведучого "Сніданку" про його почуття до колеги. Дізнайтеся, чи дійсно у цих знаменитостей є роман?

Психологи стверджують, що найчастіше за все пари знайомляться та зближаються саме завдяки спільній роботі. Дійсно, якщо поглянути на невеличку статистику, то в офісах, студіях та підприємствах ми проводимо щонайменше 40 годин і 5 днів на тиждень, а ще тісно спілкуємося з колегами та бачимо їх характери “без купюр”.

Про роман Руслана Сенічкіна та Лідії Таран давно пішли чутки. Підігрів їх сам шоумен, привітавши колегу з Днем народження.

Що відомо про роман Лідії Таран та Руслана Сенічкіна

Що відомо про стосунки Руслана Сенічкіна та Лідії Таран?

Цих яскравих ведучих багато разів бачили разом у студії, але ніхто і не міг уявити, що між цими зірками “щось є”. Річ у тім, що Лідія пережила непросту історію кохання. Зірка багато років жила у парі з Андрієм Доманським, подарувала йому дочку, але у період зимових свят, подружжя вирішило розлучитися.

Вони познайомилися у 2005-му році, а вже за 5 років розійшлися. Своєю чергою Руслан довів, що Андрій втратив надзвичайну жінку. Сенічкін присвятив колезі дуже зворушливі рядки:

“12 років, як захоплююсь і шаную! PS. А колись 2010-го, як почав вести ранки (тремтів і гальмував), Ліда (вже мастодонт українського ТБ і прямих ефірів) допомагала в роботі, жваво перебігаючи зі студії ТСН в студію “Сніданку”, — написав зірковий чоловік до Дня народження ведучої.

У коментарях прихильники радо вітали Таран зі святом та замислилися про те, чи дійсно ніхто не помилявся, приписуючи роман Сенічкіну та Барбір, не помічаючи його взаємин з екс-дружиною Доманського. Популярна білявка аніяк не прокоментувала чутки про нову любовну історію.

Нагадаємо, що сам Руслан замовчує інформацію про свої шлюби. Мережею раніше ширилася інформація про те, що чоловік — не одружений. Також немає у шоумена і власних дітей.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.