Колишню дружину Дзідзьо Славію вщент розкритикували за зовнішній вигляд на сцені: що занадто, то не здраво

Після розлучення з Дзідзьо, Славія дуже сильно змінилася, дівчина схудла та почала більше стежити за собою, але це притягнуло до неї неабияку критику за вульгарність сценічних образів.

Розлучення Михайла Хоми та Славїї прогриміло на всю країну та надто вразило шанувальників пари. Мало хто знав, що проблеми у подружжя були давно. Та й сама колишня родина Хоми не поспішала ділитися такими подробицями з особистого життя. Проте у шанувальників існує декілька версій, чому ж пара розлучилась. Це й відсутність дітей, і зради зі сторони Дзідзьо, але насправді вони просто переросли свої відносини та вирішили що кращий варіант – мирно розійтись, поки не зненавиділи один одного.

До сьогоднішнього дня ширяться плітки і про Славію і про Михайла, то хтось з них вже встиг одружитися, то дітей народити, то зійтися, але Міша та Ярослава давно розв’язали свої питання і зараз навіть майже не спілкуються, немає приводів та й ніхто з них не шукає цього.

І нещодавно підписники знову мали намір розпустити чергові плітки. Річ в тому, що Славію у мережі розкритикували за її вбрання. Дівчина схудла після розлучення і тепер може собі дозволити одягти якісь речі, що підкреслюють фігуру. Через що нарвалась на критику та дуже жорстку.

На сцену співачка вийшла у шкіряній міні-спідниці та чорних колготках. Своє волосся вона розпустила і додала до образу шпильки, але такий образ викликав невдоволення у шанувальників. Її образ назвали старим, немодним та вульгарним. До того ж Славії порадили знайти заміну своєму стилісту:

“Рекомендую міняти стиль одягу. По-перше, не модно, по-друге, вульгарно. Вам не підходить”.

Славію розкритикували вщент
Славію розкритикували вщент

Тож, образ Ярослави викликав бурхливу реакцію у її шанувальників та змусив Дзідзьо почервоніти за витівку колишньої дружини.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.