Військовозобов’язаний Потап вперше зізнався, чому не пішов воювати на фронт: “Далі робитиму те, що вмію”

Продюсер потрапив під хвилю негативних коментарів через те, що він не пішов воювати на фронт, а поїхав за кордон і довгий час просто викладав відео, але Потап ніколи не говорив, чому він обрав такий шлях захисту країни, але зараз причина розсекречена.

Український продюсер та співак Олексій Потапенко викликав у своїх колег та шанувальників неабияку агресію на свою адресу. Артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських з самого початку повномасштабної війни в Україні поїхав за кордон та не повідомляв про місце свого знаходження. Цей факт сильно обурював як шанувальників, так і колег Потапа.

Потапенко тривалий час крім відеозвернень нічого не публікував та не розповідав про свою волонтерську діяльність. Він обрав шлях робити все без особливої уваги та мав на це повне право, до того ж й до хейтерів артист звик і зазначив, що їх кількість не зросла, а їх позиція просто конкретизувалася.

Потап нещодавно повернувся до України та розповів, чому так довго приховував свою діяльність та де саме він був. Виявляється, що Потапенко навіть не мав змоги зупинитися в якійсь країні, бо постійно їздив по світу з волонтерською та гуманітарною допомогою і його привалом, стала рідна Україна.

Потап розповів чому він не пішов на передову
Потап розповів, чому він не пішов на передову

Чому Потап не пішов на фронт?

На головне питання від шанувальників, Потап також має відповідь і вперше розповів, хто саме відмовив його від ідеї піти воювати. Річ в тому, що перед тим, як прийняти важливе і небезпечне рішення, Олексій поговорив зі своїм батьком, який підвів чоловіка до думки, що на інформаційному і творчому фронті його син буде кориснішим:

“Я сказав батькові, що хочу їхати на передову. А він каже, мовляв, до тероборони запишись для початку. Так я записався і вирішив, що далі робитиму те, що вмію” – розповів Потап.

Тож, поки Потапенко перебував в Іспанії та загалом за кордоном, він попросив свого батька дистанційно записати його до лав ТРО, а сам в той час активно надавав допомогу Україні та українцям. А по приїзду на батьківщину, робить це вже власноруч. Потап відвідує зруйновані міста та допомагає чим може.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".