Євген Сморигін показав Олега Винника з дитиною, яка стала повною копією обранця Таюне: “Старший син” (ФОТО)

Олег Винник — неймовірно загадкова зірка нашої естради. Парадокс Головного вовка країни в тому, що чим більше він замовчує своє особисте, тим більше прихильники намагаються їх розгадати самостійно, інколи додумуючи факти.

Олег Винник. Герой цього матеріалу став не просто кумиром, а й справжньою легендою сцени. Фанатів співака захоплює не лише творчість зірки, а і його особиста історія. Річ у тім, що артист народився у простій родині, у селі. Навіть на сцені професійно почав виступати не одразу. Він поїхав до Німеччини на заробітки, але там віднайшов свій талант.

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Євген Сморигін показав Олега Винника з дитиною

Згодом він з головою поринув у світ музики та добився перших результатів саме на Батьківщині Ґете. Там же він вперше і проговорився в інтерв’ю про свого сина. Головний вовк країни дуже мріяв, аби карапуз разом з його мамою жили поруч з ним.

Прославившись, він ніколи більше не згадає свою дитину, але прихильники все одно будуть вишукувати хоч якісь нюанси, аби побачити, як виглядає син Олега Винника.

У 2018-му році мережу сколихнув популярний гуморист Євген Сморигін, показавши фото знаменитості разом з білявим хлопчиком, який, здавалося — викопаний співак. Втім, не все так просто. Дитина просто віртуозно спародіювала знаменитість. Про це пише сам актор у себе в Інстаграмі:

“Росте зміна Олегу Виннику! Старший син робив пародію! До речі, Олегу дуже сподобалося! Попросив створити цілий номер у “Dizel Show”

Ну що ж, дійсно підростає великий артист, весь у татка, адже на фото син самого Сморигіна.

Цікаво, що згодом, після цієї світлини, знайдеться ще одна дитина Головного вовка країни. На цей раз у родинних зв’язках запідозрять деякого Юліана Винника. Цей спортсмен мав необережність засвітитися у публічному просторі з таким красномовним прізвищем. Проте, обранець Таюне лишив цю персону без своїх коментарів.

Нагадаємо, що більше про зірку, його романи, дружину та особисте життя в цілому ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті