Як виглядає екс-чоловік Могилевської, від якого вона втекла через рік після весілля: “Сильно хотіли дитину”

Наталія Могилевська знаходилася в офіційному шлюбі лише раз, і було це майже 20 років тому. Чому співачка покинула свого єдиного чоловіка через рік після весілля?

Дмитро Чалий — єдиний чоловік, якому вдалося відвести популярну співачку Наталію Могилевську до РАЦСу. Втім, цей шлюб не можна назвати успішним. Вже через рік після весілля артистка прийняла рішення розлучитися. Як розповідала Могилевська у своїх інтерв’ю, сталося це після автомобільняное заїзду.

Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської

Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської

Співачка вважає, що її сім’ю зруйнувала Помаранчева революція. Мовляв, у той час вона так сильно хвилювалася, що цей стрес поставив крест на її вагітності, про яку вона мріяла у цьому шлюбі. Уся справа в тому, що Наталія підтримувала Віктора Януковича, через що її зацькували і шанувальники і колеги. Про це повідомляє Ivona.

“Ми з моїм першим чоловіком Дмитром Чалим сильно хотіли дитину, але наш шлюб розпався. Я вважаю, що у мене немає дитини, тому що тоді був такий стрес. Ось це і зруйнувало нашу родину. Ми просто її не пережили”, – додала Могилевська.

Варто відзначити, що після цих стосунків Наталія Могилевська ще неодноразово намагатиметься завагітніти. Зустрівши Єгора Долініна, вона сильно закохалася, поселилася з ним разом, прийняла його трьох дочок, наче своїх, і знову намагалася стати мамою. Але всі спроби співачки були марними. І про Дмитра Чалого, і про Єгора артистка згадує з теплотою та ніжністю.

Навіть зараз зірка не полишає надії народити малюка. Втім, вона не відмовляється і від ідеї усиновлення. Хіба що поки що для неї цей варіант не підходить, так як артистка не може дати дитині повної сім’ї через відсутність надійного партнера.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.