Молода дружина Віктора Павліка показала великий круглий живіт та вразила новиною: “Тест показав дві смужки”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина поділилася архівними знімками, які були зроблені до народження її первістка.

Знаменита українська блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова минулого року стала матір’ю вперше. Дівчина народила від музиканта сина на ім’я Михайло. Хоча материнство забирає багато сил та енергії, Катерина тим не менш знаходить час і для створення контенту, і для організації власного бізнесу. Не так давно Катя відкрила власний магазин дитячого одягу, який користується великою популярністю.

Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею
Молода дружина Віктора Павліка показала великий круглий живіт

Молода дружина Віктора Павліка показала великий круглий живіт

Материнство, новий досвід та проблеми з якими їй доводиться зіштовхуватися зірка обговорює з підписниками постійно. Впродовж своєї вагітності блогерка показувала, як проходять її дні, що її турбує і з чим доводиться зіштовхуватися.

Однак, не всі кадри потрапляли у відкритий доступ. Нещодавно Репяхова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона знаходиться в лікарняній палаті та проходить обстеження. На той час у Катерини був вже доволі великий живіт.

Молода дружина Віктора Павліка показала великий круглий живіт

Цей кадр блогерка оприлюднила не просто так. 4 жовтня — дата, яка носить особливий сенс для сім’ї. Два роки тому в цей день дівчина дізналася, що вона виношує свого первістка.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Катерина залишилася разом зі своєю дитиною та чоловіком. Та вже через місяць прийняла рішення відвідати свою сестру в Ізраїлі. Поїздка тривала недовго і більшість часу Катерина все ж таки знаходилася вдома.

Тим не менш, сталися і неприємні події: Катя втратила той бізнес, який організовувала до війни, а також не отримала свою автівку, за яку була внесена передоплата. Раніше блогерка повідомляла про певні фінансові негаразди в сім’ї, через що Віктор Павлік не зміг платити за квартиру своєї колишньої дружини Лариси Созаєвої.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.