Григорій Решетнік стане батьком вчетверте? Ведучий “Холостяка” публічно поділився, яке ім’я дасть донечці

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік знову поділився ідеями щодо імен для майбутніх дітей. На цей раз мова зайшла про донечку зірки.

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік після початку повномасштабної війни забрав свою дружину Христину та трьох синів та евакуювався на захід України.

родина Решетнік
Григорій Решетнік публічно поділився, яке ім’я дасть донечці

Зірка розповідав, що дуже хотів повернутися в столицю, але родина була настільки схвильована і так сильно не бажала відпускати голову сім’ї, що буквально зі сльозами на очах просила Григорія залишитися. Телеведучий не зміг відмовити близьким людям, і дочекався більш слушного часу для поїздки.

Григорій Решетнік публічно поділився, яке ім’я дасть донечці

Однак, Григорій не припиняв підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками і активно розповідав про те, як його родина проходить через випробування війни, і навіть знаходив час для жартів.

Зокрема, декілька місяців тому після того, як Україні передали Джавеліни зірка заявив, що його майбутню доньку зватимуть Джавеліною. Варто відмітити, що в Україні вже є дівчата з таким ім’ям.

А нещодавно Григорій знову підняв тему імені для майбутньої донечки, але на цей раз на тлі висловлювання Ілона Маска про мирний договір між Україною та російською федерацією. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому заявив, що Теслою свою спадкоємицю точно не називатиме.

Григорій Решетнік публічно поділився, яке ім’я дасть донечці

Нагадуємо, що на даний момент Григорій Решетник є батьком трьох хлопчиків — Івана, Дмитра та Сашка. Усі діти дуже маленькі, але зіркова пара, здається, не готова зупинятися. Христина та Григорій часто жартують щодо четвертої дитини, а фанати помітили, що такі розмови вони дозволяють собі не просто так.

Схожі статті