Дружина фаворита Тіни Кароль Романа Сасанчина показала, яка вона господиня: зробила суп з мівіни

Роман Сасанчин зовсім нещодавно з парубка перетворився на справжню сімейну людину. Він одружився зі своєю коханою Іванною, яка подарувала чудову донечку. Та чи можуть молоді люди показати приклад самодостатньої родини, яка ні в чому не відчуває потреб?

Роман Сасанчин та його дружина Іванна точно претендують на звання наймолодшої сімейної пари українського шоу-бізнесу. Втім, слід віддати належне. Співак та зірка “Голосу країни”, фаворит Тіни Кароль зробив по-справжньому гідний чоловічий крок. Коли молодий артист дізнався про те, що його половинка — вагітна, то вирішив не затягувати з часом та заручився з нею.

Велика мудрість допомогла знаменитості відчути найбільшу радість у житті: батьківство. Доля подарувала йому з обраницею чудову донечку, якій дали нестандартне ім’я — Елізабет. Проте, як і в кожної родини де є немовля, у мами з татом долю ледь можна назвати легкою. Сасанчини намагаються робити все, аби їхня принцеса ні в чому не відчувала потреби.

Дружина Романа Сасанчина прокоментувала розрив шлюбу
Дружина фаворита Тіни Кароль Романа Сасанчина

Якщо Рома намагається йти музичною стежиною, то його кохана пробує себе у блогерській справі. Іванна активно знімає відео, а найбільше розраджує своїх прихильників цікавими сторіз в Інстаграмі. Розвивається молода матуся і у б’юті-сфері. Вона стала майстром з нарощування волосся, а ще пробує запускати рекламу у своєму блозі.

Та попри всю серйозність та відповідальність, щось миле, світле та злегка наївне зуміли зберегти у своїй душі ці двоє. Нещодавно дружина співака зняла, як пробує втілити у життя новий рецепт: з мівіни вона вирішила зробити супчик. Проте, зазначивши у публікації, що на вечерю очікується страва більш комплексна.

Дружина фаворита Тіни Кароль Романа Сасанчина

Нагадаємо, що Романа Сасанчина завжди вважали фаворитом Тіни Кароль, яка помітила цього талановитого хлопчину саме на проєкті “плюсів”. Подейкують, що саме він і надихнув поп-діву на написання пісні про Україну. Втім, після завершення “Голосу країни”, зірка не стала брати співочого юнака під своє крило, а відпустила у вільне плавання.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.