Потап вирішив боронити Україну та записався у захисники: “Очно для всіх зрадошукачів” — Каменських промовчала

Потап ошелешив прихильників новиною, що "заочно" ніс службу в територіальній обороні, а повернувся, щоб перейти на "очний" контракт. Що стосовно цього думають колеги артиста?

Не так давно відомий репер та продюсер Олексій Потапенко повернувся в Україну після тривалого перебування за кордоном. Потап, разом зі своєю дружиною, проживав на Київщині. На початку вторгнення артистам пощастило опинитися в Іспанії, куди вони поїхали у відпустку. В одному з інтерв’ю Каменських зауважила, що вони не тікали від війни завчасно і просто застрягли за кордоном. Повернутись додому не вдавалося з логічних причин — деякий час київські населені пункти були в окупації та коли ситуація стала більш менш безпечною, зірками було прийняте рішення більше не затримуватись на чужині.

Потап і Настя більше не разом
Потап вирішив боронити Україну

Якщо на повернення Насті фанати чекали, то з Потапом ситуація була іншою. Не тільки прихильників, а й багатьох зіркових колег не на жарт розлютив факт того, що поки майже мільйон українських чоловіків боронять країну від агресивного нападу та віддають своє життя за свободу нашого народу, хтось в цей час відсиджується за кордоном.

В інтерв’ю у програмі “ЖВЛ” Олексій поділився, що важко переживав свою відсутність вдома, особливо тому, що в Києві залишився його син. Репер зізнається, що мав бажання повернутися на Батьківщину набагато раніше та поряд з українськими воїнами вести боротьбу на передовій. Потап заочно записався до служби в територіальній обороні, але вирішив продовжувати свою творчу діяльність на інформаційному фронті.

Після публікації цього випуску на ютубі, цунамі критики звалилося на голову знаменитості. Сьогодні в сторіс продюсер опублікував фото контракту, де зазначається, що Потапенко Олексій Андрійович добровільно вступає до тероборони, на цей раз вже  по-справжньому:

“Очно для всіх зрадошукачів”

Потап вирішив боронити Україну

Зіркові колеги сприйняли цю новину не однозначно. Коля Серга, який несе службу у лавах ЗСУ вже пів року, виклав скриншот з телеграм-каналу “ТрО бавовна”, де адміністратори опублікували жарт про повернення Потапа в Україну. Виконавець Андрій Фріл та співак ХАС теж не пройшли повз історії Олексія про “заочну” службу та оприлюднили свої коментарі у соціальних мережах.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко одружений з Настею Каменських з 2019 року. Більше про пару у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті