“Воно падло так себе поводить”: Тоня Матвієнко вперше прокоментувала зраду зі сторони чоловіка під час війни

Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв'ю, знаходячись в Європі, в якому розповіла про свої стосунки з Мірзояном в розлуці, а також чутки про розлучення.

Свого часу Тоня Матвієнко стала коханкою Арсена Мірзояна. Чоловік був одруженим і виховував у цьому шлюбі двох синів. Тим не менш, артистку не зупиняли ні правила, ні навіть прохання її матері Ніни Митрофанівни. В результаті, молоді люди змогли знайти щастя. У пари навіть народилася спільна дитина — прекрасна дівчинка Ніна.

Тоня Матвієнко вперше прокоментувала зраду зі сторони чоловіка

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко вперше прокоментувала зраду зі сторони чоловіка

І певно, ніхто не міг подумати, що частину свого подружнього життя Тоні Матвієнко та Арсену Мірзояну доведеться прожити окремо. Але прийшла війна і внесла свої корективи. Більше півроку Тоня Матвієнко знаходиться разом зі своєю дочкою за кордоном. А її чоловік Арсен залишається в Україні. У зв’язку з цим навіть поповзли чутки про розлучення пари, але співачка їх спростувала.

Щоб закріпити цей ефект, Тоня Матвієнко знову поспілкувалась з журналістом Славою Дьоміним, і вкотре розповіла про те, що в них в шлюбі все в порядку. Але інтерв’юєр не заспокоївся і поцікавився, що зможе змусити Тоню піти від чоловіка. Матвієнко зізналася, що це зрада. Також зірка розповіла, що думає про тих чоловіків, які пішли наліво, скориставшись ситуацією під час війни.

“Коли дружина вимушена була їхати за кордон, і воно себе так, падло поводить, це так жостко”

Також артистка поділилася думкою про те, що самотнім жінкам в евакуації набагато простіше, ніж заміжнім. Адже одні влаштовують своє життя, як хочуть, а інші прив’язані додому та до чоловіка, який не поруч.

“А от така як я – нас розлучили парою, мені дуже важко”

Тож зірка підкреслила, якби Арсен так вчинив з нею у настільки непростій ситуації, вона б цього просто не пережила.

Схожі статті