Дмитро Комаров екстремально відпочив у Таїланді з красунею-дружиною

Екстрим як стиль життя.

Попри закриті кордони ведучий авторської програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров продовжує подорожувати світом. А от про відпустку довелося забути. Тож мандрівник поділився з прихильниками спогадами про відпустку у сонячному Таїланді з красунею-дружиною Олександрою Кучеренко.

Телемендрівник розповів, що у поїздці в них не було визначеного маршруту, а пересувалася країною пара на орендованому автомобілі. Зазвичай харчувалися там, де їли місцеві. Ночували там, куди встигали доїхати завидна. Вся відпустка пройшла в стилі “Світу навиворіт”. Дмитру пощастило, що його дружина так само любить екстрим, як і він. До того ж, навіть в Україні мандрівник надає перевагу далеким від спокійних розвагам. Часто у цьому беруть участь його дружина Олександра і сестра Ангеліна.

Про останню докарантинну поїздку за кордон Дмитро Комаров розповів у своєму блозі в Instagram. Також мандрівник зазначив, що нові випуски “Світу навиворіт” виходитимуть регулярно.

У коментарях прихильники Дмитра Комарова написали багато позитивних повідомлень на підтримку мандрівника.

Ведучий розповів трохи про нинішнє закулісся програми про подорожі. Він зазначив, що зараз подорожі ускладнилися необхідністю постійно здавати ПЛР-тести і мати чіткий маршрут. Проте навіть такі незручності не заважають Дмитру Комарову їздити світом і знімати матеріал для нових випусків, про що теж розповів у блозі. Ведучий поділився з прихильниками приємною новиною. Під час зйомок до нього прилітала дружина Олександра Кучеренко.

Фанати програми помітили як сильно змінюється ведучий, коли поруч з’являється його кохана дружина. Прихильники Дмитра Комарова подякували йому за хорошу і позитивну передачу.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?