Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розповіла, що коїться з її шлюбом: “Бачу тільки дитину”

Дружина знаменитого українського виконавця та переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна, як живе після народження дитини від музиканта.

Минулого року у переможця вокального шоу “Голос країни” з’явилася дитина. Роман та його дружина Іванна стали батьками прекрасної дівчинки на ім’я Елізабет. Так як молода мама активно розвиває особистий мікроблог, шанувальники зіркового подружжя мали можливість спостерігати за тим, як дитинка росте та розвивається.

Іванна ділиться безцінним досвідом, який може бути не тільки цікавий користувачам мережі, але і дуже корисним. Втім, контент дівчини не обмежується лише розмовами про дитячі пелюшки. Дружина Романа активно розповідає про їхній побут, про те, як трансформується їхні стосунки і інколи навіть ділиться проблемами.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що коїться з її шлюбом

Так, нещодавно одна з шанувальниць Іванни порадила їй більше часу приділяти собі і не фокусуватися лише на догляді за дитиною. Блогерка погодилася зі своєю підписницею, заявивши, що після появи Елізабет вона забула і про себе, і про чоловіка.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що коїться з її шлюбом

“Це правда! Я забула і про себе, і про чоловіка. Бачу тільки дитину, і думаю, чи все вона має, та чи вистачає їй моїй опіки та любові”

Варто відзначити, що бажання завагітніти та народити дитину у Іванни було цілком свідомим. Дівчина дуже любить дітлахів і тішиться, коли проводить з ними час. Раніше блогерка працювала нянею, а також доглядала за своєю племінницею Міланкою, поки її мама знаходилася за кордоном.

Від будь-якої допомоги батьків дівчина відмовляється, аргументуючи свою позицію тим, що народжувала дитину для себе та чоловіка, і не стане привертати до догляду за малюком рідних, так як це її рішення і відповідальність.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.