Син Нелі Шовкопляс зі Сніданку травмувався і був доставлений до лікарні: “Сивого волосся відчуваю буде багато”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс схвилювала мережу повідомленням про те, що її син, можливо, отримав перелом. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча, зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс є матір’ю двох хлопчиків — Тимофія та Матвія. Діти знаменитості дуже активні і мають жагу до пригод. Тому зовсім не дивно, що часом зіркова мама зіштовхується з неймовірним стресом, який напряму пов’язаний з її дітьми.

Син Нелі Шовкопляс травмувався і був доставлений до лікарні

Так, нещодавно Неля Шовкопляс вийшла на зв’язок з тривожною новиною. Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з кабінету лікарні. У кадрі постав її син, який травмувався під час дитячих розваг. Неля одразу ж поділилася надією, що обійдеться без перелому.

Син Нелі Шовкопляс травмувався і був доставлений до лікарні

“Добрий день, everybody. Так, давненько я не була в лікарні з дітьми. Сподіваюсь, що це не перелом”, — Прокоментувала зірка оприлюднену фотографію.

Отримавши результати медичного обстеження, телеведуча поспішила поділитися своїми емоціями від пережитого.

“Не перелом, а сильний забій. А в мене плюс дві сивих волосини і бажання поплакати, бо в момент стресу я мобілізуюсь, а от потім хочеться просто побути дівчинкою і щоб мене також пожаліли. Двоє активних хлопців — це прекрасно, але і сивого волосся відчуваю буде багато”

Варто відмітити, що про активність своїх хлопчиків Неля Шовкопляс розповідала і раніше. Зірка постійно оприлюднює різноманітні відео з прогулянок, які вона влаштовує у місті для своїх дітей. Матвій та Тимофій залюбки стають головними героями роликів телеведучої і не соромляться публіки. А от свого чоловіка Неля майже не показує, так як він обрав непублічний образ життя. Олександр зрідка з’являється у пресі, а фігурує лише у професійних фотосесіях.

Схожі статті