Наталія Могилевська взяла на руки малюка і спустилася в укриття: “Теж був з нами у підвалі, тремтів”

Українська співачка Наталя Могилевська вирішила розповісти про свою компанію, з якою ховається в укритті. У новому пості в instagram, зірка показала фото свого компаньйона.

Наталя Могилевська, як більшість українців, зустріла війну в Україні, вдома, коли спала. Для артистки такі події стали гоком та чимось нереальним. Але це наша нова реальність, яку ми маємо приймати й жити в ній. Відомо, що свою сестру артистка відправила за кордон, а от сама вирішила залишитися вдома, попри всі загрози та небезпеку.

Так, Наталя спускалась багато разів в укриття, сиділа у підвалах, але, на щастя, не сама. На днях Могилевська вирішила поділитися світлинами зі своєю компанією в укритті, які викликали щиру та добру реакцію у шанувальників артистки, адже на фотографії Наталя тримає на руках милого малюка та цілує його.

“Мопси дуже чутливі, наш теж був з нами у підвалі, тремтів і плакав від вибухів. Вони як діти, беззахисні й повністю залежні від нас” — Написала Наталя

Фото з маленьким мопсом зроблене у підвалі, дійсно бентежить, тому шанувальники почали розповідати й свої історії про пухнастих друзів, з якими переживають жахи війни.

Н
Наталя Могилевська розповіла, з ким спускається в укриття

Слід нагадати, що останнім часом артистка ховає свій животик, навіть на останній осінній фотосесії співачка постала у розкішній сукні на балконі з неймовірним видом на вечірній Київ. Але й там співачка приховала животик, що провокує чутки про її вагітність, від нового обранця, якого, Могилевська ховає від зайвих очей, але пообіцяла розсекретити його особистість після того, як закінчиться війна. Але сама співачка не коментує тему своєї вагітності, тому залишається чекати, коли Наталя буде готова обговорювати своє особисте життя.

Схожі статті