Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником, який проходить лікування в Німеччині: “Кошти потрібні”

Відомий український музикант Валерій Харчишин дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому публічно приніс свої вибачення Олегу Виннику за критику його поведінку.

Після початку повномасштабної війни фанати Олега Винника одразу ж помітили його відсутність в інформаційному просторі. Мережею почали активно ширитися чутки про його втечу.

І хоча спочатку в офіційному коментарі йшлося про те, що повелитель вовчиць залишається в Україні, через декілька місяців його адвокат вийшла на зв’язок та зізналася, що Олег знаходиться в Німеччині, де проходить лікування.

Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником

Історія про хворобу не була вигаданою, адже незадовго до початку військових дій артист скасував декілька концертів через стан здоров’я.

Наприкінці весни Олега вже почали активно критикувати його колеги. Серед них опинився і Валерій Харчишин, який не розумів поведінку артиста. Нещодавно лідер гурту “Друга ріка” дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому публічно приніс вибачення Олегу за свої слова. Також зірка доповнив картину щодо перебування співака за кордоном.

“Я подивився якось випадково, що концерти в Німеччині в Олега. Я зрозумів, що там все окей. Бо на одному з них було зазначено, що продані всі квитки. Я не знаю, чи він відбувся, чи ні. Але я розумів, що він міг би зібрати багато коштів, і ці кошти потрібні були для закупівлі перш за все амуніції.”

Та вже через деякий час Валерій дізнався, що Олег і так витрачає неймовірні суми на підтримку українського фронту. Сталося це під час його виступу в клубі, коли до закладу зайшов чоловік, який займався транспортуванням вовчицемобілей. У зв’язку з цим зірка приніс вибачення артисту і попросив спільного знайомого передати їх Олегу Виннику особисто.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.