Чому Інна Білоконь не стала дружиною Андрія Данилка? Зірка розкрив правду про свої стосунки: “Є багато інших”

Відомий український співак та актор Андрій Данилко так і не одружився жодного разу, хоча його шанувальники мріяли почути новину про влаштоване життя артиста.

Роками Андрій Данилко приховував правду про своє особисте життя. Шанувальникам не було відомо про обранецю артиста абсолютно нічого. Фанати могли дозволити собі лише будувати різні теорії, згідно яких Андрій Данилко або знаходився у близьких стосунках з виконавицею ролі мами Вєрки Сердючки Інною Білоконь, або ж був нетрадиційної орієнтації.

Андрій Данилко розкрив правду про свої стосунки

Андрій Данилко в інтерв'ю проговорився про роман з Інною Білоконь
Андрій Данилко розкрив правду про свої стосунки

Останні роки Андрій Данилко насолоджувався перервою у творчій кар’єрі. Та незадовго до початку війни Вєрка Сердючка та її мама Інна Адольфівна повернулися на сцену. А після 24 лютого зірка відкрився своїм шанувальникам з абсолютної іншої сторони.

Він висловлювався на адресу російських музикантів та тих, хто підтримував агресію, доволі точно та грубо. Чоловік активно роздавав різноманітні інтерв’ю, в яких розповідав про свою позицію, а також давав концерти в бомбосховищах. На гастролях Прибалтикою такою Вєрка Сердючка вперше вийшла на сцену повністю у чорному одязі та без своєї зірки.

Змінилося ставлення артиста і до особистих секретів від публіки. Нещодавно Андрій Данилко зізнався, що жодного разу не був у шлюбі, і нещодавно знову обговорив цю проблему з журналістами.

“Я розумію – у мене не буде сім’ї. Я це вже розумію і тому не парюся. Ось не дано, нічого страшного. Що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей”, – сказав артист в інтерв’ю “DW російською”.

Варто відмітити, що більшість шанувальників очікувала на зізнання Андрія про роман з Інною. І все ж таки правда залишається такою, що акторка давно заміжня і щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Олегом. З Данилко їх об’єднує довголітня міцна дружба, яка переросла у дружбу сім’єю.

Схожі статті