Від службового роману до алтарю: хто ще, крім Ірини Горової та Насті Каменских, претендував на сердце Потапа

Знаменитий репер Олексій Потапенко був одружений двічі. Чи зупиниться на цьому артист? Або всі підопічні продюсера отримають від нього обручку?

У 2019 році публіка була ошелешена новиною — Потап і Настя одружилися. Колеги, які працювали разом понад 10 років та, часом, розповідали в інтерв’ю, як не могли знайти спільну мову один з одним, в решті решт закохалися. Ще з початку створення музичного дуету, у 2006 році, артистів, той й справа, підозрювали в романтичних стосунках. Зацікавленість фанатів можна зрозуміти: Потап — перспективний репер та продюсер, а Настя — молода, талановита та неймовірно вродлива жінка.

Потап розповів чому він не пішов на передову
Хто ще, крім Ірини Горової та Насті Каменских, претендував на сердце Потапа

Фантазію шанувальників зупиняв один факт — Олексій був одружений. З першою дружиною, продюсеркою Іриною Горовою, співак познайомився, коли вона ще не була холостячкою. В Ірини був чоловік та донька. Але, як стверджують знаменитості, вони закохалися в один одного вже коли Горова офіційно розлучилася з першим чоловіком. У 1999 році пара одружилась, а через дев’ять років подружнього життя продюсерка подарувала первістка коханому.

Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової
Хто ще, крім Ірини Горової та Насті Каменских, претендував на сердце Потапа

Наявність сім’ї в Олексія Потапенка не зупиняло плітки стосовно його роману з Каменських. Але не тільки Настя потрапила під підозру. У 2010 році Потап почав продюсувати молодий, але талановитий гурт “Врємя і Стєкло”. Надя Дорофєєва, солістка гурту, неодноразово потрапляла під хвилю хейту, що закрутила відносини з одруженим продюсером.  Але стосунки артистів більше нагадують доньку й тата, ніж пару. Олексій навіть вів Надю до вівтаря, на весіллі з Дантесом.

Але найбільше чутки, стосовно романів Потапа, підігріла його наймолодша підопічна — Мішель Андраде. Юна, талановита, неймовірної вроди болівійка почала виступати з гуртом “MOZGI”. Згодом Мішель вирішила спробувати себе, як сольна артистка, але продюсер так просто не відпустив співачку, взявши її під свою опіку. Фанати не вірили, що Потап не зверне увагу на таку красуню, але, як виявилось, таки Настя Каменських кохання всього його життя.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко також являється автором пісень та композитором.

Схожі статті